ANALISTUL MILITAR DE CONSTANTA,BASISTO-JOHANNISTUL RADU TUDOR CU SOATA SA,IRINA ZIDARU MEDALIATA LA EXTERNE DE BASESCU TRAIAN SI-O BATUT JOC DE MIRCEA BADEA IN EMISIUNEA TOXICA „LA ORDINEA ZILEI!”

8 sept.

Un moment senzaţional s-a petrecut la Antena 3, cînd Radu Tudor a spus: „Doar Cătălin Tolontan şi Şerban Nicolae au sesizat derapajul procurorilor DNA”! Chestia asta l-a enervat la culme pe Mircea Badea, care cu o seară înainte, şi-a consacrat aproape întreaga sa emisiune acestui subiect, vorbind pe larg tocmai despre Comunicatul DNA, cîteva fragmente fiind reluate de mai multe ori la Antena 3 pe parcursul întregii zile de ieri!

Radu Tudor s-a prefăcut în mod evident că nu a urmărit nici emisiunea lui Mircea Badea, dar nici ştirile de la Antena 3, astfel încît, în emisiunea „La ordinea zilei”, introducîndu-l prin telefon chiar pe Cătălin Tolontan, duşmanul de moarte al lui Badea, a precizat că, din toată România, doar Tolo şi senatorul Şerban Nicolae au criticat acel Comunicat al DNA, referitor la punerea sub acuzare a lui Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, în care este implicat şi fostul Premier britanic Tony Blair!

Evident, în emisiunea „În gura presei” de azi noapte, Mircea Badea a luat foc, mirîndu-se că pînă şi la Antena 3, postul la care lucrează şi el, dar şi Radu Tudor, este boicotat pe faţă! Drept urmare, a reluat de două ori pasajul din emisiunea „La ordinea zilei”, dar şi un fragment din emisiunea „În gura presei”, realizată cu o seară înainte, pentru a-şi demonstra întîietatea! După care, consternat, a adăugat: „Vă daţi seama, stimaţi telespectatori, ce am sinţit eu cînd l-am auzit tocmai pe Radu Tudor, la Antena 3, că Tolontan este singurul care a criticat Comunicatul DNA?” Sigur, cronologia îi dă dreptate lui Mircea Badea, căci Cătălin Tolontan postase articolul său pe Facebook abia a doua zi, pe la ora 6:30! Badea, evident foarte afectat de atitudinea colegului său, s-a întrebat dacă n-ar fi momentul să-şi găsească altceva de făcut!

Şi nu numai Antena 3 l-a pus ieri în prim-plan pe Cătălin Tolontan cu această poziţie surprinzătoare faţă de DNA, deşi se ştie că pînă acum redactorul-şef al Gazetei Sporturilor era cunoscut ca un jurnalist de casă al instituţiei condusă de Laura Codruţa Kövesi, primind, în schimbul acestei atitudini, informaţii direct de la DNA, nu numai pentru a le folosi în scop jurnalistic, ci, mai ales, pentru a le susţine în spaţiul public!

Recent, la „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea i-a invitat în aceeaşi seară pe Mircea Badea şi pe Cătălin Tolontan, într-o emisiune în care au ieşit scîntei. Se poate spune deci că în postul Antena 3 sînt două tabere: a lui Mihai Gâdea, care este de partea lui Mircea Badea, şi a lui Radu Tudor, care este de partea lui Cătălin Tolontan!

Cine caută explicaţii despre acest scandal de la Antena 3 ar trebui să ştie că, de cîţiva ani, se tot vorbeşte despre Radu Tudor ca „expert militar” şi „specialist în servicii”, el ratînd la mustaţă numirea într-un post de conducere în Ministerul Apărării Naţionale sau într-unul dintre Serviciile Secrete. Prima oară cînd la Putere a venit USL, iar a doua oară cînd PSD a rămas singur la guvernare. Această aşteptare prelungită poate fi explicaţia cea mai plauzibilă pentru apropierea dintre Radu Tudor şi Cătălin Tolontan! Tot Radu Tudor face parte şi din Consiliul director al „Fundaţiei pentru SMURD”, condusă de Raed Arafat, pe site-ul acesteia Radu Tudor fiind prezentat ca „Editorialist, analist pe probleme militare „Jurnalul Național”!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: