MOSIERUL LANDULUI ROMANIA ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”,PREZENT LA CONFERINTA”2035 – PRIMA GENERATIE FARA TUTUN A ROMANIEI!”

8 sept.

Klaus Iohannis

Prezent la conferința „2035 – Prima generație fără tutun a României”, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre importanţa prevenţiei ca responsabilitate față de tinerii și copiii României.

„Prevenția trebuie să reprezinte o prioritate în cadrul politicilor de sănătate în România”, a spus Iohannis, care a precizat că bolile cele mai frecvente, care pun în pericol sănătatea, în prezent, „sunt de fapt prevenibile”.

„Cancerele și bolile cardiovasculare sunt asociate stilului de viață, iar fumatul este unul dintre factorii de risc pentru sănătate în acest sens. De fapt, prin prevenție putem să salvăm vieți”, a declarat Iohannis.

„Cu toții ne dorim sănătate pentru copiii noștri, iar acest lucru poate fi realizat doar prin dezbatere și implicare la toate nivelurile. După cum știți, prevenția și educația pentru sănătate fac parte din preocupările mele, ca președinte, pe termen lung. Cred că prevenția trebuie să reprezinte o prioritate în cadrul politicilor de sănătate în România”, a mai spus Iohannis.

„Avem o responsabilitate față de tinerii și copiii României. Îi putem sprijini pe adulții de mâine să cunoască importanța prevenției și a unui stil de viață sănătos. Propun să abordați acest subiect cu responsabilitate și discernământ, pentru a oferi generațiilor viitoare șansa unei alegeri informate”, a conchis președintele.

Preşedintele Iohannis i-a felicitat pe organizatori pentru iniţiativa conferinţei, eveniment care s-a desfăşurat la Palatul Cotroceni, unde au participat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, reprezentanți ai instituțiilor publice, academice, medicale și ai societății civile, atât din țară, cât și din străinătate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: