ANALISTUL MILITAR BASISTO-JOHANNIS ,RADU TUDOR,UITA CA ANTENELE PRIN MENTORUL LOR DAN VOICULESCU”SOLUTIA IMORALA” AU INSTAURAT IN 2004,REGIMUL POLITIENESC A LUI TRAIAN BASESCU,IAR ACUM CAND ANTENA 3 A DEVENIT PNL TV,SE REVOLTA :”AUGUSTIN ZEGREAN NU TREBUIE SA CANDIDEZE DIN PARTEA PNL!”

10 sept.

Jurnalistul Radu Tudor consideră că, dacă fostul șef al CCR Augustin Zegrean va candida la alegerile parlamentare pe listele PNL, acesta e un gest de sfidare la adresa românilor din partea liberalilor.

”Dacă PNL face acest gest (ca Zegrean să candideze pe listele PNL – n.r.) e unul de sfidare la adresa a milioane de români și, evident, încă un pas spre apropierea de foștii lideri ai regimului Băsescu care au batjocorit populația României, care au condus abuziv instituții ale statului”, a declarat Radu Tudor la Antena 3.

Acesta a mai spus că PNL este ”un partid istoric cu o imagine bună”, iar candidatura lui Zegrean pe listele lor ”va aduce înfrângerea în alegeri, la 11 decembrie” a formațiunii.

Fostul președinte al Curții Constituționale, Augustin Zegrean, a anunțat, sâmbătă, ca a acceptat să candideze la alegerile parlamentare pe listele organizației PNL Bistrița Năsăud.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: