VERDE IN FATA.PRESEDINTELE CEHIEI ,MILOS ZEMAN DA PE FATA INTELEGEREA DINTRE UE+USA+RUSIA+UKRAINA:CRIMMEA NU POATE FI DATA INAPOI UKRAINEI !

10 sept.

Peninsula Crimeea nu va putea fi niciodată dată înapoi Ucrainei, a declarat Milos Zeman, președintele Cehiei, într-un interviu pentru Parlamentni Listy, citat de RT, scrie B1.ro.

”Hrușciov a făcut o prostie de neiertat, iar politicienii lumii recunosc azi că peninsula Crimeea nu poate fi dată înapoi Ucrainei”, a declarat Zeman, referindu-se la liderul sovietic Nikita Hrușciov care, în 1954, a alipit Crimeea la Ucraina, care era atunci parte din Uniunea Sovietică.

Totuși, Zeman recunoaște că, într-adevăr, Crimeea a fost anexată de Rusia în 2014.

”Este evident că acordurile care au garantat integritatea teritorială a Ucrainei au fost încălcate”, a spus el, răspunzând întrebării unui cititor, care a susținut că peninsula a fost, din punct de vedere istoric, parte a Rusiei, prin urmare aceasta s-a ”întors” la Rusia și nu a fost ”anexată” de Rusia.

De altfel, Milos Zeman a solicitat Uniunii Europene să recunoască anexarea Crimeii la Federația Rusă imediat după ce aceasta a avut loc, în 2014.

De asemenea, el s-a pronunțat în repetate rânduri împotriva sancțiunilor impuse Rusiei de către Uniunea Europeană și Statele Unite, în urma crizei ucrainene.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: