DEPUTATUL SEBASTIAN GHITA IL VA ASTEPTA MULT SI BINE PE VICTOR PONTA SA SE INSCRIE IN PRU!

13 sept.

Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, marți, că nu crede într-o împăcare între Liviu Dragnea și Victor Ponta, iar Partidul România Unită îl așteaptă în rândurile sale pe fostul premier și va merge cu „poza” acestuia în alegeri, transmite AGERPRES.

Prezent la Înalta Curte de Casație și Justiție unde se judecă o cerere a sa privind ridicarea controlului judiciar, Sebastian Ghiță a fost întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul că Victor Ponta rămâne în PSD și despre „împăcarea” acestuia cu Liviu Dragnea.

„Fiecare dintre noi își alege felul în care vrea să își gestioneze cariera. Din câte știu eu, între Liviu Dragnea și Victor Ponta nu avem încă o soluție definitivă. Partidul România Unită îl așteaptă pe Victor Ponta în rândurile sale și îl așteaptă ca președinte al partidului. În momentul în care Victor Ponta va simți că trebuie spuse în România adevăruri mai dure decât cele care pot fi spuse în PSD, sunt convins că va face pasul. Sau în momentul în care Liviu Dragnea nu se va ține de cuvânt față de Victor Ponta. Știți bine că mai este un moment serios de luat în calcul, momentul în care Partidul România Unită va merge în alegeri cu poza lui Victor Ponta și cu propunerea ca el să fie prim-ministru din nou, iar PSD va dori să îl susțină pe domnul Cioloș în mod ocult sau pe domnul Dîncu sau pe cine, știu eu, va dori PSD să susțină. Iar la acel moment sunt convins că Victor Ponta și mare parte din PSD vor căuta să se alăture PRU”, a afirmat Sebastian Ghiță.

Întrebat despre ”împăcarea” dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta, Sebastian Ghiță a replicat: „Așa sunt informațiile mele. Nu e o împăcare, nu e o soluție definitivă”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: