KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”SI MESAJUL SAU TRANSMIS DE ZIUA POMPIERILOR DIN ROMANIA!

13 sept.

Klaus Iohannis

În mesajul transmis de Ziua Pompierilor din România, președintele Klaus Iohannis a vorbit despre importanţa cinstirii memoriei pompierilor militari care au căzut la datorie.

Este o obligație morală și un reper de onoare și patriotism pentru generația actuală și pentru cele viitoare, a spus preşedintele.

„Prin serviciul public prestat, pompierii reprezintă un liant în interiorul societății românești, care asigură întărirea sentimentului de securitate”, a arătat Iohannis.

„La 1848, pe timpul Războiului de Independență și pe parcursul celor două războaie mondiale, devotamentul față de țară și jertfa pompierilor militari s-au gravat cu litere de sânge în istoria neamului românesc. Cinstirea memoriei pompierilor militari căzuți la datorie constituie o obligație morală și un reper de onoare și patriotism pentru generația actuală și pentru cele viitoare. În același timp, creșterea gradului de siguranță publică, buna gestionare a situațiilor de urgență și întărirea sentimentului de securitate în rândul cetățenilor trebuie să rămână acțiuni prioritare pentru pompieri”, afirmă președintele.

El le transmite pompierilor urările sale de bine, sănătate și succes în activitate.

„Întotdeauna voi fi alături de dumneavoastră, întrucât progresul economic, solidaritatea civică și socială nu se pot realiza decât într-un climat de siguranță, în care cetățenii se simt protejați. Vă rog să primiți urările mele de bine, sănătate și succes în activitate, însoțite de tradiționalul ‘La mulți ani!'”, încheie Klaus Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: