AVERISMENTUL PRESEDINTELUI PSD,LIVIU DRAGNEA”GHIOCEL”,PENTRU MUTOMANUL KLAUS WENER JOHANNIS „DER TEUFEL”!

14 sept.

Image result for IOHANNIS,DRAGNEA POZE

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, nu crede că președintele Klaus Iohannis va risca după alegerile parlamentare din 11 decembrie. 

Liviu Dragnea afirmă că în România au început să apară derapaje de la democrație. Întrebat ce va face dacă președintele Klaus Iohannis nu va desemna un premier propus de majoritatea formată din PSD-ALDE-UDMR, Liviu Dragnea a răspuns: ”Noi nu renunțăm la propunerea noastră”.

Președintele PSD a confirmat că dacă va face majoritate și Klaus Iohannis va propune un alt premier, acesta cade în Parlament. Întrebat dacă urmează alegeri anticipate în cazul în care președintele va refuza și a doua propunere de premier a PSD, Liviu Dragnea a răspuns că Klaus Iohannis s-ar putea să nu facă acest lucru.

”S-ar putea să nu mai cadă al doilea. S-ar putea să nu-l refuze a doua oară, poate nu-l refuză nici din prima. Am evitat și evit să vorbesc despre aceste scenarii pentru că se bazează pe ipoteze. Plec de la ideea de bună credință a partenerilor, inclusiv în ceea ce-l privește pe președinte, cred că și președintele așteaptă să vadă rezultatul votului pentru că discutăm de legitimitatea mai mare sau mai mică dată formațiunilor politice și, ca președinte, când ai în față reprezentanți ai unor partide care beneficiază de legitimitate de peste 50% e firesc să cazi de comun acord”, a afirmat Liviu Dragnea, la ”Interviurile DCNews Live”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: