FOSTUL PRIMAR AL SECTORULUI 4 AL CAPITALEI,CRISTIAN POPESCU-PIEDONE IN ATENTIA ANI SI ICCJ!

14 sept.

Fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, este acuzat de infracțiunea de conflict de interese.

Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ) în vederea efectuării de cercetări.

Există indicii potrivit cărora fostul edil ar fi semnat acorduri și autorizații de funcționare pentru societăți administrate de copiii săi.

Potrivit ANI, în perioada 2013 — 2015, Piedone a semnat, în calitate de primar, șase acorduri de funcționare și două autorizații de funcționare pentru „God Trust Enterprises” SRL, „Sport Team Kart” SRL și „Chocoland” SRL, ca urmare a cererilor formulate și semnate olograf de către copiii acestuia, asociați și administratori ai societăților comerciale.

„Mai mult decât atât, începând cu anul 2013, SC Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administrația Domeniului Public Sector 4, instituție subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafețe de 400 mp, însă, în urma măsurătorilor efectuate, a rezultat că aceasta ocupă suprafața de 2.234 mp”, mai arată ANI.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: