NATIONAL-SOCIALISTUL,SAMSAR DE CASE ,KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”,LUPTA PE TOATE CAILE CA SA-SI RECUPEREZE CASA DIN CENTRUL SIBIULUI,OBTINAND UN TERMEN PE 28 SEPTEMBRIE 2016 LA CURTEA DE APEL PITESTI,INTRUCAT O JUDECATOAREA A FACUT CERERE DE IESIRE LA PENSIE APROBATA DE TEUFEL!

14 sept.

Klaus Iohannis lupta pe toate fronturile pentru a-si recupera casa din centrul istoric al Sibiului, pe care a pierdut-o printr-o sentinta definitiva a Curtii de Apel Brasov. Unul dintre procesele care ar putea sa il ajute pe presedinte in demersurile sale incepe miercuri la Tribunalul Sibiu. Este vorba despre un proces de succesiune deschis de Rodica Bastea, sotia prietenului lui Klaus Iohannis, coproprietar al acestui imobil, care intre timp a decedat, potrivit România TV.

Va mai urma un proces de succesiune, deschis tot de Rodica Bastea la Tribunalul Sibiu. Acesta va avea primul termen pe data de 29 septembrie.

In paralel, si presedintele Klaus Iohannis a deschis un proces. Acesta a depus o contestatie in anulare la sentinta care l-a lasat fara casa, care se va judeca pe 28 septembrie la Curtea de Apel Pitesti.

Casa de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, nr. 29, a trecut în proprietatea statului român, iar în anul 1997 imobilul a fost cumpărat de chiriași. În anul 1999, contractele prin care chiriașii au cumpărat casa au fost anulate în instanță, la cererea fiului lui Nicolae Baștea, acesta din urmă fiind nepot al soților Ghenea. Casa ajunge apoi în proprietatea familiei Iohannis, care a cumpărat partea urmașilor lui Nicolae Baștea. Foștii chiriași au deschis procese în instanțe, pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat în posesia imobilului din Sibiu, contestând calitatea de urmaș de drept al lui Nicolae Baștea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: