SA RADEM.PROPAGANDA DEMOCRATA SI TEORIA CONSPIRATIEI: PUTIN SI TRUMP AU „OTRAVIT-O” PE MEMBRA FONDATOARE ISIS,HILLARY CLINTON-BENGHAZI!”

14 sept.

Bennet Omalu, un cunoscut medic legist american, a scris pe Twitter că este posibil ca Hillary Clinton să fi fost otrăvită. Astfel îşi explică Omalu episodul de pe 11 septembrie, când Clinton a leşinat la comemorarea atentatelor din 2001. Washington Post pleacă de la acest mesaj pe Twitter şi dezvoltă o teorie a conspiraţiei. Medicul le sugereaza celor din echipa de campanie a lui Clinton să-i facă nişte analize toxicologice.

Însă lucrurile nu se opresc aici. Bennet Omalu a sugerat tot pe Twittre că în spatele otrăvirii lui Clinton ar sta chiar Vladimir Putin şi Donald Trump. “Nu cred în domnul Putin şi în domnul Trump. Cu ei doi totul e posibil”, a scris Omalu.

Iar Washington Post, o publicaţie care a respins de fiecare dată teoria conspiraţiei, merge acum mai departe pe acest fir şi chiar aminteşte de otrăvirea agentului KGB Alexander Litvinenko, la Londra, în 2006. The Washington Post scrie că sunt dovezi circumstanţiale care arată că în această crima a fost implicat statul rus. Având în vedere că asasinarea unui agent secret pe teritoriul Marii Britanii implică riscuri importante, este puţin probabil ca acest lucru să se fi întâmplat fără aprobarea lui Vladimir Putin, mai scrie The Washington Post.

Este de remarcat că The Washingtom Post a fost una dintre publicaţiile care a susţinut sus şi tare ca nu este nimic în neregulă cu starea de sănătate a lui Hillary Clinton, publicând chiar un articol intitulat “Oare nu putem sa nu mai vorbim despre sănătatea lui Clinton?”. “Sunt zero probe că este ceva în neregulă cu Clinton”, scria ziarul american, însă imediat dupa apariţia acestui articol, Hillary Clinton a leşinat la ceremonia de 11 septembrie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: