CARMEN JOHANNIS SOTIA MOSIERULUI LANDULUI ROMANIKA KLAUS WERNER JOHANNIS,SE DA IN STAMBA:”ISI PLIMBA ELEVELE CU DECAPOTABILA!”

15 sept.

 

Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a condus miercuri, în prima oră de dirigenţie, o maşină decapotabilă cu care s-a deplasat, alături de câteva eleve, într-o excursie în localitatea Cisnădioara, unde se află o cetate fortificată săsească, potrivit paginii sale de Facebook. 

Într-un film postat de una dintre elevele lui Carmen Iohannis se observă cum soţia preşedintelui României opreşte o maşină decapotabilă în care se mai află alte trei eleve din clasa ei, de la Colegiul Naţional ‘Gheorghe Lazăr’ din Sibiu. Carmen Iohannis a postat joi câteva fotografii din timpul orei de dirigenţie avute la cetatea de la Cisnădioara, cu mesajul ‘Libertatea orei de dirigenţie!(Cisnădioara, 14 septembrie)’.

Profesoară de limba engleză şi dirigintă la clasa a XI-a, Carmen Iohannis şi-a propus să rămână alături de elevii săi şi anul viitor. Profesoara Carmen Iohannis predă cu jumătate de normă şi în anul şcolar 2016-2017, ceea ce înseamnă că va merge la serviciu două zile pe săptămână, marţi şi miercuri.

A început şcoala. E un moment de bucurie şi plin de emoţii. Ne dorim un an bun, cu rezultate bune, să ne simţim bine împreună, să nu ne plictisim unii de alţii, nici elevii de noi, nici noi de elevi. Şi sper că va fi foarte bine. Sigur o să avem şi momente de tristeţe, dar sper ca momentele de bucurie să predomine şi să ne realizăm ce pe propunem’, a spus la începerea anului şcolar Carmen Iohannis.

În prima zi de şcoală ea şi-a sfătuit elevii să se bucure de noul an şcolar pentru că viaţa de liceu ”e cea mai frumoasă perioadă”.

Soţia preşedintelui ţării a spus că are foarte multe amintiri frumoase din perioada liceului şi că i-au rămas ”doar cele plăcute în minte”.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhoranspie%2Fvideos%2F1551795638179955%2F&show_text=0&width=560

 

Soția președintelui României reușește să surprindă din nou.

Astfel, nici bine nu a început şcoala şi fotografiile cu Carmen Iohannis alături de elevii săi din Sibiu au început să curgă pe reteţelele de socializare

Într-una dintre imagini se vede cum soţia preşedintelui Klaus Iohannis conduce o maşină decapotabilă.

Mai mult, alături de Carmen Iohannis în autoturism se află şi câteva dintre elevele sale, care se simt probabil foarte mândre că au ocazia să fie plimbate chiar de Prima Doamnă, informează Romaniatv.net

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: