KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”SI DECLARATIA SA DE PRESA DIN 15 SEPTEMBRIE 2016,DE LA ORELE 17,30!

15 sept.

Image result for IOHANNIS SI TRANSPORTATORII POZE

 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va susţine joi, 15 septembrie a.c., ora 17:30, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

Cel mai probabil, președintele va vorbi despre summitul Uniunii Europene ce va avea loc vineri la Bratislava – prima reuniune la vârf a liderilor politici din UE de la votul britanicilor din iunie privind ieşirea Regatului Unit din blocul comunitar.

Președintele Klaus Iohannis a decis să se implice în scandalul polițelor RCA care pare să nu se mai termine! Conform purtătoarei de cuvânt a Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, președintele a luat legătura cu autoritățile abilitate și a discutat cu Guvernul, ASF și Consiliul Concurenței.

”E necesară o rezolvare rapidă, dar care să fie pe termen lung. Acești oameni trebuie să-și vadă rezolvate problemele pe termen lung, trebuie găsite soluții. Sperăm că vor fi rezolvate aceste lucruri, trebuie să le acordăm credit instituțiilor. Să vedem ce se întâmplă în perioada următoare.”, a spus Mădălina Dobrovolschi, purtătoare de cuvânt a Administrației Prezidențiale.

 

Transportatorii rutieri consideră că problemele cu care se confruntă la ora actuală sunt ignorate de către Guvern şi ameninţă cu prelungirea protestului atât în Piaţa Victoriei, cât şi în ţară şi după ora 15,00, până la rezolvarea cererilor pe care le-au înaintat autorităţilor.

Purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, a declarat că stabilirea preţurilor RCA, aşa cum solicită transportatorii într-o petiţie, nu intră în atribuţiile Guvernului, ci Autorităţii de Supraveghere Financiară, care are cadrul legal să intervină.

Într-o declaraţie transmisă presei joi, Liviu Iolu aminteşte că, după consultări cu transportatorii, Autoritatea de Supraveghere Financiară şi Consiliul Concurenţei, Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă tocmai pentru a crea cadrul juridic care să permită rezolvarea acestor probleme.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: