LEGATURI MAFIOTE DE RETROCEDARI ILEGALE INTRE IOAN LASCU FOST PROCUROR CEAUSIST,KLAUS WERNER JOHANNIS ,LULUTZA LASCU,FOSTA KOVESI SI FOSTUL PRIMAR MARICUTA IN ZONA SELIMBAR-SIBIU!

15 sept.

Image result for IOHANNIS,LAURA KOVESI ,IOAN LASCU POZE

Ancheta retrocedărilor frauduloase din Şelimbăr, comună în buza Sibiului, aduce în discuţie legăturile dintre edilii celor două localităţi. De fapt, Şelimbărul este considerat un cartier al Sibiului şi doar interese locale nu au consfinţit o realitate.
Când au început descinderile la primăria comunei, procurorii au călcat şi autoritatea de cadastru din Sibiu. Maricuţa, primar din Şelimbăr, care are 60 de case(!!) a intrat în funcţie în 2000, la aceleaşi alegeri locale care l-au înscăunat şi pe Klaus Iohannis.
Între cei doi a existat cel puţin o colaborare instituţională. Proiectele de dezvoltare urbanistică ale Sibiului, cele mai dinamice, au fost plasate pe terenuri din zona Şelimbăr. O parte din investiţiile Societăţii de Canal –Apă Sibiu se afla tot în teritoriul lui Măricuţa. Afacerile imobiliare au devenit o specialitate a primarului care şi-a reînnoit mandatele fără probleme. La fel ca şi primarul din Sibiu.
Presa locala de investigaţii aminteşte şi de o afacere comună a celor doi, ca persoane fizice. Primarul din Şelimbăr a fost şi în atenţia procurorilor locali. Apostu, procurorul şef, a mişcat dosarele Şelimbăr privind retrocedările, dar nu a apucat să le finalizeze.
Se află acum în puşcărie; doamna Kovesi şi tatăl domniei sale, fostul procuror şef de Mediaş, au cunoştinţe şi insomnii din cauza acestui Dosar.
În urmă cu o săptămână, la Primaria din Sibiu procurorii au cotrobăit prin dulapurile direcţiei tehnice. A fost audiată o directoare care ştia despre un contract semnat de Klaus Iohannis. Moartea şobolanilor şi ţânţarilor sunt aducătoare de bani buni din bugetele publice.
Alte descinderi, mai vechi, au vizat şi investiţiile de la Cluj şi Sibiu în modernizarea reţelelor de apă. Klaus Iohannis a condus o companie regională care coordona investiţiile în domeniu. Doamna Kovesi sapă, sapă. Se apropie termenul de reconfirmare în post. Mandatul trebuie aprobat de Iohannis. La primul mandat a fost un mare scandal politic arbitrat de la Bruxelles şi Washington. Acum se pun bazele celui de al doilea, care trebuie să fie fără discuţii.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: