FURIA NATIONAL-SOCIALISTULUI KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”,CA NU PARTICIPA LA SUMMITUL DE LA BRATISLAVA ,L-O FACUT SA-SI VERSE URA PE LIDERII EUROPENI CARE SUNT „DUPLICITARI!”

16 sept.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, referindu-se la summitul UE de la Bratislava, că lideri europeni una spun la Bruxelles şi alta fac acasă, unde acuză Uniunea Europeană pentru toate greşelile care se fac în plan intern.

”Constatăm foarte des că la Bruxelles vin lideri naţionali şi toţi vorbesc de bine despre Uniunea Europeană, despre viitorul ei, despre ce trebuie să facem noi ca să funcţioneze. Aceeaşi lideri merg acasă şi încep să aibă un discurs exact opus, acuză Uniunea Europeană, pentru toate greşelile care de fapt se fac în plan naţional, pentru toate eşecurile pe care fiecare le are la el acasă. Aşa nu se poate! Este nevoie de o comunicare serioasă, este nevoie de o comunicare credibilă şi este nevoie de o comunicare intensă. Atât cetăţenii europeni au nevoie de o astfel de comunicare, cât şi partenerii externi”, a spus Iohannis într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni.

Potrivit lui Iohannis, rezultatul acestui discurs este ascensiunea partidelor populiste şi extremiste şi a partidelor eurosceptice, care nu vor veni cu soluţii pentru Uniunea Europeană, ci dimpotrivă.

Klaus Iohannis a mai spus că este nevoie de aprofundare a integrării europene, de o Uniune flexibilă, orientată spre coeziune, spre recâştigarea credibilităţii, atât în faţa cetăţenilor, cât şi în plan extern. Preşedintele a mai spus că este nevoie de măsuri care să elimine clivajele între est şi vest, între nord şi sud, nu să le adâncească.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: