INTRUCAT LUCICA ISAR PENALUL CONSORTUL-AMANT A FOST LOVIT IN PLEX DE PONTA,TOVARASA ALINA GORGHIU -DEJ IL ATACA PE FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA „HOTUL DE BOSTANARIE!”

16 sept.

Victor Ponta şi Alina Gorghiu și-au aruncat din nou vorbe grele. Gorghiu l-a numit pe Victor Ponta „hoţ la bostănărie”, după ce acesta a fost mandatat de PSD să prezinte politica financiară din programul de guvernare al partidului.

„Așa face întotdeauna PSD, pune un hoț la bostănărie, că așa este la dânșii. Sunt convinsă că vocea PSD pe teme economice din această campanie va fi de un grobianism incredibil. Din păcate, nici în această campanie nu vom discuta despre programele de guvernare”, a declarat copreședintele PNL într-un interviu pentru presa centrală.

Ponta nu i-a rămas dator „tovarășei Alina Gorghiu Dej”.

„Tovarășa Alina Gorghiu Dej are idei putine și fixe – s-a prins și ea după un an că Guvernul de Tehnocrați e un dezastru și acum o să înceapă să strige din toti bojocii „Cioloș – Demisia”😂😂😂😂! Mă întreb și eu ca simplu cetățean – știu că tot visează Tovarășa să fie propus distinsul său consort Lucică Isar Prim Ministru ( așa fac ei planuri noaptea prin budoar) – oare o să strige și atunci „Jos Isar”?!?!?😀😀😀. Bietul PNL / bieții liberali – cred că Brătienii se rotesc în morminte cu viteză de elice de Airbus!!!”, a reacționat Ponta pe pagina sa de Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: