DIN CICLUL KWJ,NU VEDE „BARNA DIN OCHIUL SAU”.INTAIUL CORUPT PENAL AL LANDULUI ROMANIA,MOSIERUL KLAUS WERNER JOHANNIS,PROFUND DEZAMAGIT CA FOSTUL VICEPREMIER GABRILE OPREA NU A FOST ARESTAT!

20 sept.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat „profund dezamăgit” de respingerea cererii DNA de urmărire penală a lui Oprea în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, precizând, prin intermediul purtătorului de cuvânt, că senatorii nu au înţeles că vinovăţia sau nevinovăţia nu e stabilită de Parlament, ci de instanţă.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat astăzi în Parlament. Preşedintele subliniază din nou ceea ce a spus de multe ori – politicieni care blochează actul de justiţie nu se vor bucura niciodată de respectul şi încrederea cetăţenilor. Prin votul de astăzi, o parte din senatori a demonstrat, din nou, că nu s-a înţeles nici până acum faptul că vinovăţia sau nevinovăţia unui om nu este stabilită de un vot în plen, ci de o instanţă de judecată. Într-un stat de drept nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege!”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi pentru agenția Mediafax.

Senatul a respins luni seară cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în cazul decesului polițistului Bogdan Gigină.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: