ESTE CITAVA LA CAP ?,ALINITZO:UNDE AI TERMINAT SCOALA PROFESIONALA DE DREPT ,NU CUMVA LA PRIVAT?,PUNE MANA PE CARTE SI INVATA !,DACA ERAM PROFESORUL TAU IN IGNORANTA AMANTLACURILOR TALE RAMANEAI REPETENTA!,CUM ESTE POSIBIL SA FACI DE RAS UN CORP LIBERAL FORMAT DIN BREASLA AVOCATILOR SI SA INCALCI LEGEA DECLARAND SI INSTIGAND PE IDIOTII TINERI PLATITI DE SOROS SA URLE „VREM REPETAREA VOTULUI IN CAZUL LUI GABRIEL OPREA!”

23 sept.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri că votul în Senat în cazul Gabriel Oprea se poate relua pentru că nu există nicio normă legală care să interzică Parlamentului să revoce o hotărâre.

„Cred că este nevoie de reluarea votului, în Senat, luni, în cazul Oprea pentru că altfel această majoritate (PSD-ALDE — n.r.) riscă să compromită total credibilitatea Senatului și sunt argumente. Este un mit faptul că nu se poate, în mod legal, cere reluarea votului. Resping din capul locului această sentință dată de ieri încoace de PSD-ALDE cum că nu poate fi reluat votul în cazul Oprea. Categoric se poate relua și dacă se vrea se poate și este opțiunea pe care o avem în față. Depinde dacă vrem să o folosim sau nu. Este un precedent, din punctul meu de vedere, pozitiv, au existat și precedente negative în cazul Șova sau legea defăimării. Nu există nicio normă legală care să împiedice Parlamentul să revoce o hotărâre sau o lege să fie abrogată, doar deciziile CCR și hotărârile instanțelor sunt definitive și obligatorii, dar și în acest caz mai există proceduri speciale de revizuire. În cazul domnului Oprea este vorba de o hotărâre a Senatului pe care nu ne împiedică nimeni și nimic să o abrogăm, decât eventual voința politică a cartelului politic care își împarte dreptatea de unul singur, PSD-ALDE”, a spus Gorghiu la RFI.

Ea a adăugat că judecătorul Cristi Dănileț a explicat foarte bine, în spațiul public, că nu există niciun fel de problemă în reluarea votului, menționând că aceasta este o soluție permisă în baza legii răspunderii ministeriale.

Partidul Național Liberal va solicita reluarea votului în Senat în cazul începerii urmăririi penale împotriva fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Liberalii vor face propunerea luni, în plen, și va fi supusă votului. Dacă toate partidele vor fi de acord, votul în cazul lui Oprea ar putea fi reluat.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: