GRUPURILE DE INTERESE ALE LUI SOROS & JOHANNIS SI INCERCAREA DE A CREA ANARHIE ASALTAND SENATUL SI AMINTIND DE ASALTUL GRPURILOR NAZISTE IN ’30 ALE LUI HITLER,IMPOTRIVA PARLAMENTULUI !

23 sept.

 

In timp ce oamenii protestau în stradă în numele polițistului Bogdan Gigină, fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a intrat, în direct, la Antena 3, pentru o scurtă declarație. 

”Este un moment foarte greu, dar cred că e important să fac următoarea precizare: niciodată, dar niciodată nu am stabilit eu ora. Întotdeauna am stabilit cât facem până la obiectiv și mi se spunea 10 minute-15 minute. E foarte complicat, dar acesta este adevărul. Mă doare sufletul pentru pentru că am fost un om care am luptat pentru drepturile poliţiştilor, jandarmilor, în special pentru sistemul de securitate națională. Mă doare inima că trebuie să intervin într-o mare tragedie pentru care nu sunt vinovat. Nu pot să fiu vinovat stând pe bancheta din spate, cu tot respectul. Din moment ce în urma cercetărilor făcute de procuratură, mașina polițiștilor avea viteza legală, mașina mea avea viteza legală, cum puteam să cer să ne grăbim, nu era niciun motiv, dar niciodată nu am cerut să ne grăbim. Nici eu nu vreau să mă simt hărțuit, am fost un om care a muncit. Vreau ca adevărul să iasă la lumină cât mai urgent. Nu sunt vinovat sub nicio formă”, a spus Gabriel Oprea, la Antena 3.

Și fiul lui Gabriel Oprea a scris un mesaj dureros pe Facebook. El a precizat că mama sa a ajuns la spital din cauza întregii situații.

Fiul lui Gabriel Oprea a transmis un mesaj emoționant după ce oamenii au ieşit în stradă împotriva tatălui lui.

Amintim că pe fondul tensiunilor create, soţia lui Gabriel Oprea, Sanda Oprea, a fost dusă de urgenţă, miercuri seară, la spitalul Universitar din Bucureşti.

„Sa ajungă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul… Nu îmi place si nu am sa vorbesc niciodată in locul tatălui meu meu… dar nu mai suport sa-mi văd părinții suparati, pe mama plângând in fiecare zi, rugandu-se in fiecare zi pentru toate durerile si relele care ni se întâmpla… nu sunt in stare si nu am experiența necesară sa comentez niciun caz… Dar nu pot sa-i omoare pe tatăl meu si pe mama mea din cauza unor nedreptăți care se întâmpla…”, a spus fiul lui Gabriel Oprea.

Tânărul a spus că se roagă mereu pentru Bogdan Gigină.

„Ma rog in fiecare zi pentru Bogdan, împreuna cu mama mea si tatăl meu si jertfim fiecare lacrima pentru el … Dar nu mai suport sa văd cum niște oameni care calca peste cadavrul lui Bogdan, profita si vor sa-i atingă pe oameni la inima doar ca sa-i distrugă pe tata si pe mama! Sunt zeci de politicieni care in loc sa beneficieze de prezumția de nevinovăție sunt hărțuiți psihic (si ei si familiile lor) si făcuți vinovați inainte ca o instanta judecătoreasca sa decidă daca sunt vinovați sau nu! Nu sunt avocat, nici judecător, sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede si simte niște Nedreptăți! De ce vedem la Tv arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact in momente politice cheie! De ce nu pot vedea oamenii adevarata poveste? De ce? Pentru ca trăim intr-o lume in care unii traiesc doar pentru propria lor mândrie si putere! Ieri mi-am vazut mama ajunsa pe patul de spital si plângand (a cata oara?) din cauza dezamăgirilor, a loviturilor si a durerilor prin care noi (familia) am putut sa fim, nedrept, tarați! Atât! Așa că: „Așa sa ne ajute Dumnezeu”! Nu ma refer numai la noi, ci la toti oamenii care nu își dau seama si nu si-au deschis ochii sa vadă in ce lume trăim”, a mai zis fiul lui Gabriel Oprea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: