POHTA CE-A POHTIT-O,NATIONAL SOCIALISTUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS”DER TEUFEL”: FOSTUL VICEPREMIER GABRIEL OPREA A TRANSMIS O SCRISOARE LUI CALIN POPESCU TARICEANU PENTRU REVOTARE A CERERII DE URMARIRE PENALA!

23 sept.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a transmis președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, o cerere privind reluarea votului în cazul solicitării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție referitoare la începerea urmăririi sale penale pentru ucidere din culpă.

„Am depus astăzi cererea către Președintele Senatului. Nu a fost și nu este intenția mea să fug de Justiție. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări și răfuieli cu substrat politic”, a scris Oprea, vineri, pe Facebook.

La postarea de pe Facebook, Oprea a atașat și cererea transmisă președintelui Senatului.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGabrielOpreaRomania%2Fposts%2F310382695996858&width=500

„Vă rog să supuneți încă o dată la vot, în următoarea ședință a plenului Senatului, scrisoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție prin care solicită formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în Dosarul nr. 905/P/2015”, se arată în cererea fostului vicepremier.

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în cazul morții polițistului Bogdan Gigină.

S-au înregistrat 45 de voturi „pentru”, 73 „împotrivă”. Șase voturi au fost anulate.

AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: