„PROFESORASUL DE FIZICA”,CINICUL ,AROGANTUL SI IPOCRITUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS ISI ARATA ADEVARATA FATA IMPREUNA CU BIROCRATUL „VARZA A LA BRUXELLES”,MARIONETELE LUI GEORGE SOROS SI AU AMUTIT ,FARA SA IASA PENTRU O DECLARATIE DE PRESA PENTRU POPORUL ROMAN INCERCAT DE CUTREMURE IN DIMINEATA ZILEI DE 24 SEPTEMBRIE 2016,INTRUCAT NU AU FOST MORTI!,ACEASTA ESTE ADEVARATA FATA A HIDOSENIEI NAZISTE A DOUA SLUGI A OCULTEI MONDIALE FATA DE IOBAGII ROMANI!

24 sept.

Imagini pentru IOHANNIS,CIOLOS,SOROS

 

 

Vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat sâmbătă, că în România se implementează programul RO-RISK, care se încheie în acest an, prin care se definitivează strategia de răspuns la cutremur, însă va fi nevoie de pregătirea populaţiei pentru o situaţie de urgenţă.
„Noi continuăm în anii care vin, avem un plan ambiţios pentru a schimba legea ca să ne permită să reconstruim, să consolidăm clădirile cu risc seismic I şi vom schimba mai multe legi în acest sens. Avem un plan ambiţios de dotări, avem un plan pentru următorii ani de reconstrucţie a unor clădiri şi de consolidare pe bani europeni, în jur de 520 milioane de euro. Avem un program, RO-RISK, care se încheie anul acesta şi care este un program prin care definitivăm strategia de răspuns la cutremur, însă va trebui să pregătim populaţia. O componentă foarte importantă este cultura populaţiei, pregătirea ei pentru o situaţie de urgenţă, o situaţie de criză. Mai trebuie să pregătim autorităţile, dar în fiecare an avem un program destul de consistent în care facem toate aceste lucruri, mai trebuie să facem şi multe investiţii pentru asta. Dar în acest moment, aşa cum am studiat, timp de trei săptămâni am avut la dispoziţie să luăm – împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, cu IGSU – toate documentele care există, să inspectăm bazele materiale, baza de echipament. Eu sunt mulţumit, am fost surprins plăcut de stadiul în care e dotarea, dar va trebui să facem mult mai mult”, a arătat Vasile Dîncu, ca răspuns la o întrebare referitoare la recentul cutremur din România.
El a precizat că a făcut o evaluare a stadiului pregătirii instituţiilor specializate pentru a interveni în caz de dezastre şi, deşi există dotări şi planuri de intervenţie bine puse la punct, „niciodată nu eşti pregătit pentru neprevăzut”.

„România este în acest moment pregătită din toate punctele de vedere şi al dotării şi al specialiştilor pe care îi avem – ISU în ultimii ani s-a dotat, avem planuri de mobilizare, planuri de urgenţă, planuri de reconstrucţie, dar un cutremur vine întotdeauna cu ceva nou. O catastrofă naturală întotdeauna aduce ceva nou şi nu poţi să fii niciodată sigur că eşti pregătit pentru orice”, a susţinut Vasile Dîncu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: