CULMEA DISPRETULUI FATA DE ROMANI.KLAUS WERNER JOHANNIS „OBLIO-IMPARAT”,IN LOC SA CONVOACE CSAT-UL DUPA CUTREMURUL DIN 24 SEPTEMBRIE 2016,CARE A LOVIT ROMANIA,II DA ORDIN LUI JULIEN SOROS,SCUZE CIOLOS ,ADICA GUVERNULUI SAU SA SE OCUPE SI SA GASEASCA METODE PENTRU A-I SPRIJINI PE OAMENI ,CARE LOCUIESC IN CLADIRI CU RISC SEISMIC ,INTRUCAT EL ,GAULEITERUL PENAL KLAUS SI SOATA SA PENALA CARMEN PARTICIPA DUMINICA LA FINALA MACULINA „SIBIU OPEN!”,CE ZICI BOGDANE?

25 sept.

Imagini pentru IOHANNIS,SOROS POZE

 

 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul trebuie să găsească metode pentru a-i sprijini pe oamenii care locuiesc în clădiri cu risc seismic să-şi consolideze imobilele.

Întrebat ce mesaj are pentru românii care au resimţit cutremurul, preşedintele a declarat duminică: ‘Este foarte important să facă paşi puţin mai concreţi în direcţia consolidării acestor clădiri. Există şi bulina roşie. Există între timp o discuţie în spaţiul public, destul de serioasă, dar cred că Guvernul trebuie să găsească metode pentru a pune ceva mai concret în aplicare şi pentru a-i sprijini pe oameni să-şi consolideze imobilele. Este absolut necesar’.

Klaus Iohannis a spus că nu a simţit cutremurul de sămbătă

‘Recunosc că nu am simţit nimic, dar am aflat, sigur, imediat. Bine că nu s-a întâmplat nimic grav’, a spus preşedintele României.

Un cutremur cu magnitudinea 5,3 a avut loc sâmbătă, 24 septembrie 2016, la ora 2.11 în zona Vrancea, la şapte kilometri vest de comuna Nereju, judeţul Vrancea, la o adâncime de 88,3 kilometri. Cutremurul a fost urmat de o replică, la ora 2.48, tot în judeţul Vrancea, cu o magnitudine de 2,7 grade pe scara Richter şi o adâncime de 76 km.

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, asistă duminică la finala turneului masculin de tenis, ‘Sibiu Open’.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: