SLUGA ACELEI FETE DIN EST,ANGELA MERKEL ,CETATEANUL GERMAN,CORUPTUL KLAUS WERNER JOHANNIS”DER TEUFEL”,VA PRIMI MIERCURI,LA KIEL,IN GERMANIA,PREMIUL „HERMAN EHLERS 2016”,PENTRU MERITE DEOSEBITE IN LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI CREAREA POLIZEISTADT IN LANDUL ROMANIA!

26 sept.

Imagini pentru IOHANNIS,MERKEL,JUNCKER POZE

 

Preşedintele Klaus Iohannis va primi miercuri, la Kiel, în Germania, premiul Herman Ehlers 2016 pentru merite deosebite în sprijinirea statului de drept şi a luptei împotriva corupţiei.

„Miercuri, președintele României se va afla la Kiel, în Germania. Motivul prezenței este faptul că va primi Premiul ‘Hermann Ehlers 2016’. Este un premiu care este acordat domnului președinte din partea fundației cu același nume pentru merite deosebite în sprijinirea statului de drept și a luptei împotriva corupției. Este un premiu prestigios, unul dintre cele mai importante premii germane”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, potrivit Agerpres.

Ea a arătat că fundația care îi acordă șefului statului premiul poartă numele fostului președinte al Parlamentului german între 1950-1954 și promovează educația civică în spiritul libertății și democrației.

„Este un premiu care a fost acordat de-a lungul timpului multor personalități de vârf din politică tocmai pentru că au promovat valorile libertății și democrației”, a precizat purtătorul de cuvânt al președintelui.

Mădălina Dobrovolschi a adăugat că printre cei care au primit acest premiu se numără cancelarul german Helmut Kohl, în 2003, și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în 2013.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: