AVALANSA DE BOMBE POLITICE ASUPRA ROMANIEI.URMEAZA CELE ATOMICE?

28 sept.

 

Deasupra României cade, de vreo cîteva zeci de ore, un covor de bombe ca la Dresda, în 1945, ce-i drept nu militare, ci politice, dar suficiente pentru a zgudui întreaga țară.

Informațiile explozive se succed cu o rapiditate stupefiantă; avem întrebări, dar nimeni nu ne dă răspunsuri, începând cu președintele, care pare abia trezit din somn.

– Directorul SIE, omologul CIA, își dă, ieri, o demisie-șoc, luînd pe toată lumea prin surprindere, demisie pe care nici nu catadicsește să o prezinte personal președintelui, ci o livrează prin curier.
– Lipsește motivația, care vine, aiuritor, de la un membru al Comisiei SIE, ”caz de boală”, deși respectiva comisie are cu totul alte atribuții.
– Teza căderii spontane la pat e anulată de informațiile că directorul SIE fusese, dimineața, la facultatea unde predă.
Zeci de speculații, nicio informație oficială, cît de cît concretă.

– Deși e programată o ședință a CSAT cu puncte importante pe ordinea de zi, nr.1 și 2 din SRI dispar din țară într-o așa zisă misiune și lipsesc de la ședință.

– Liberalul Ludovic Orban, unul dintre ultimii mohicani ai liberalismului din PNL, iese la rampă cu acuzații grave la adresa guvernului, a DNA, DIICOT și ANAF, susținînd că acestea au misiunea să lichideze capitalul românesc în favoarea celui străin.

– Sebastian Ghiță intră seara pe TV și acuză un director de ziar, Sabin Orcan, că e implicat în organizarea operațiunii Black Cube. În loc să reclame dovezi, inclusiv cu amenințarea justiției, realizatorul opinează că Ghiță a băut sau fumat ceva înainte de emisiune. – Patronul ziarului amintit se numără printre cei suspectați, în media, că au declanșat operațiunea Black Cube.

– Același Sebastian Ghiță merge azi la Parchetul General și se autodenunță că a fost complice, alături de persoane cu funcții în stat, la falsificarea, în 2012, a unui document oficial care releva că Laura Kovesi a plagiat în teza de doctorat, astfel că șefa DNA a fost albită, cu știrea ei.

– Traian Băsescu intervine prin telefon la RTV și confirmă informațiile lui Ghiță, susținînd că șefa DNA a fost sprijinită și de Coldea.

– Mai mult, el o acuză pe Kovesi că, în cursul acestui an, a amenințat un demnitar din guvern, prin telefonul operativ, că îl va aresta dacă relansează ancheta privind plagiatul ei.

– Fostul președinte mai spune că Florian Coldea și Laura Kovesi vor să elimine toate personajele care au cunoștință de anumite dedesubturi ale statului, dar, afirmă el, ”se înșeală”.
– Băsescu afirmă că vor ieși la iveală informații grave în cazul celor doi, inclusiv despre ”spălări de bani” și ”valize cu bani”?!!!

– Iohannis e prins de ziariști pe înserat și vorbește, senin, despre tenis!
– Mîine, președintele are proces la Pitești, în controversata chestiune a casei.

După covorul de bombe convenționale, stau să cadă și cele atomice!
Probabil chestie de zile!

http://inpolitics.ro/avalansa-de-bombe-politice-peste-romania-urmeaza-cele-atomice_18434418.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: