CHIMISTUL ,DEVENIT JURNALIST SI ANALIST POLITIC , MIONARUL IN EUROI BOGDAN CHIRIEAC ,AL CARUI NUME A FOST MENTIONAT IN „AFACEREA MICROSOFT-EADS”,DAR NU A FOST ANCHETAT NICIODATA,APARA LA ORDINUL LUI ABU-AMAN,PE CORUPTII SI PENALII KLAUS WERNER JOHANNIS SI „MECCA DNA”A LUI RADU TUDOR ,LULUTZA LASCU KOVESI,IN PLAGIEREA TEZEI DE DOCTORAT A ACESTEIA!,ASA DA,BASIST,DEVENIT JOHANNIST LOIAL!

28 sept.

 

 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat marți seară, la România TV, în legătură cu autodenunțul lui Sebastian Ghiță privind teza de doctorat a Laurei Codruța Kovesi.

Actuala „comisie” de verificare a doctoratelor este formata numai din „basisti” loiali. Primul infractor al tarii este protejat de Kovesi, ca si anal istul porno, Bogdan Chirieac, al carui nume a fost mentionat in „afacerea Microsoft-EADS”, dar nu a fost anchetat nici o data (deocamdata). Asa ca, infractorii cu greutate au dreptate sa aiba incredere in „ingerul” lor pazitor. Haznaua anal ista face trimitere la comisia carea declarat teza lui Ponta drept plagiat, dar deloc intimplator, „uita” ca o alta comisie a infirmat plagiatul. In plus, ICCJ a infirmat si ea plagiatul, printr-o Hotarire definitiva si irevocabila, ori, nu se poate banui, ca Ponta ar fi fost in relatii „amicale” cu Livia Stanciu, fosta sefa a ICCJ. De altfel, din cite stiu, Ponta a contestat in justitie ultima hotarire a comisiei basiste. Sigur ca, sefa DNA ar trebui sa demisioneze, dar daca s-ar dovedi ca Ghita nu a mintit, „cu toata dragostea”, protectoarea fosei septice si a Inaltului infractor al statului, ar cam trebui bagata la puscarie.

„Cred că nimeni nu poate evalua în acest moment ce se va întâmpla. Este în orice caz o situație profund neobișnuită pentru un stat democratic. Chiar dacă se va dovedi că teza de doctorat a d-nei Kovesi este un plagiat, acest lucru nu ar însemna în niciun caz că e vorba de demisie”, a declarat Bogdan Chirieac, amintind de faptul că și Victor Ponta a rămas în funcție după ce comisia care a analizat teza de doctorat a fostului premier a hotărât că este plagiată.

„Chestiunea asta poate rămâne fix un scandal de presă sau poate să nu rămână un scandal de presă. Deocamdată este un denunț la Parchetul general, cum sunt multe altele, este o declarație a d-lui președinte Băsescu, în care are grijă să se extragă cu totul – nu am știut atunci, am aflat în 2014 -, și deocamdată atât. Mai departe este un raport al unei comisii care va reanaliza teza d-nei Kovesi, comisie care probabil va constata că nu este plagiat. Viața m-a învățat să fiu mai circumspect când se fac astfel de denunțuri. În ultimii trei ani, am văzut enorm de multe denunțuri și am văzut și mulți nevinovați denunțați. Deocamdată îi acord această prezumție și d-nei Kovesi” a adăugat Bogdan Chirieac.

Analistul politic a făcut o scurtă referire și la reacția președintelui Klaus Iohannis privind acest subiect: „Președintele Iohannis a avut o poziție foarte prudentă, standard. Ceea ce înseamnă că îi acordă în continuare încredere d-nei Kovesi”, a mai spus Bogdan Chirieac.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: