FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA ,TREI INTREBARI PENTRU KLAUS WERNER JOHANNIS „CORUPTIA CARE UCIDE”!

28 sept.

Imagini pentru KLAUS WERNER IOHANNIS,PONTA POZE

 

Victor Ponta exploatează reacţia reacţia lui Klaus Iohannis la scandalul Ghiţă-Kovesi pentru a-i adresa preşedintelui trei întrebări-cheie. După ce Iohannis a afirmat că totul (autodenunţul lui Ghiţă) se întâmplă din cauza campaniei electorale, fostul premier dă alte trei exemple de fapte care ar putea avea un substrat electoral.

„A spus Presedintele Romaniei dl Klaus Iohannis despre un dosar penal referitor la fapte din 2012 – „TOTUL SE INTAMPLA DIN CAUZA CAMPANIEI ELECTORALE” ( am incheiat citatul)!!!

Intrebari catre Dl Iohannis:

  1. Credeti ca noul dosar deschis contra mea pentru vizita in Romania a Premierului Tony Blair ( tot in 2012) se intampla din cauza campaniei electorale?!?! Ati spus „TOTUL”
  2. Credeti ca situatia descrisa deja de atatia oameni implicati – si anume aceea ca in fiecare zi sunt chemati oameni de catre procurori si solicitati sa faca denunturi contra lui Liviu Dragnea , Calin Popescu Tariceanu sau Victor Ponta ( avand chiar oferta de a avea identitatea protejata si imunitate fata de propriile fapte) este „din cauza campaniei electorale”?

 

  1. Credeti ca faptul ca liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, desi acuzati de fapte grave de coruptie, sunt mereu chemati doar in calitate de martori (Doamna Gorghiu chiar intrand pe usi ascunse de atentia mass media) este „din cauza campaniei electorale”?

Sigur – nu imi fac iluzii ca o sa va sinchisiti sa ne raspundeti! Dar poate o sa primiti dvs un raspuns de la cetatenii Romaniei pe data de 11 Decembrie!”, scrie Ponta pe Facebook.

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvictor.ponta%2Fposts%2F1260219204017964%3A0&width=500

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: