SCANDAL IN PNL:”FAZA CALCATULUI PE CADAVRE!”

1 oct.

Cezar Preda

În ceea ce privește conducerea PNL, vicepreședintele partidului Cezar Preda a declarat că nu se va lua o decizie în afara Statutului liberalilor.

Este o rușine faptul că sunt colegi ce „nu știu care mai de care să se urce pe locul” fostului copreședinte Vasile Blaga, a mai spus Preda.

„De două zile văd în spațiul public foarte multe comentarii. (…) Am văzut unii colegi. Eu sunt mai preocupat de ce i se întâmplă colegului meu. Asta cu cine va fi…, deocamdată dl Blaga nu este mort, este un om viu, un membru PNL de bază și cred că principala preocupare a fiecăruia este ce simte domnia sa acum, după ce a condus un partid atâția ani, după ce a făcut totul să câștige campaniile electorale pentru noi toți. Unii nu știu care mai de care să se urce pe locul dânsului: asta este o rușine. Noi trebuie să ne gândim acum, în primul rând, la dânsul, să vorbim cu dânsul, să îl întrebăm ce simte, ce vrea și ce vom decide astăzi la 15,00 va fi spre binele partidului. (…) Vasile Blaga a fost întotdeauna garantul Statutului. Nu se va putea lua o decizie în afara Statutului PNL”, a afirmat Preda, la sediul liberalilor, potrivit Agerpres.

La ora 15,00, foștii democrat-liberali vor avea o reuniune a vechiului for de conducere al PDL, iar la ora 18,00 se va desfășura o întâlnire a conducerii PNL cu liderii din teritoriu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: