KLAUS WERNER JOHANNIS”HOCUS-POCUS” SI DECLARATIILE DESPRE PLAGIATUL LULUTZEI LASCU FOSTA KOVESI!

7 oct.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, după declarațiile sale privind „indiciile” în cazul doctoratului șefei DNA Laura Codruța Kovesi, că i-au fost răstălmăcite cuvintele.

„Am observat și eu că mi-au fost răstălmăcite cuvintele. Eu nu am spus că nu sunt indicii. Eu am spus că eu am plecat liniștit din discuție (cu Kovesi – nr.) fiindcă nu am avut eu indicii să cred că este o problemă. Eu nu am avut indicii, alții dacă au să poftească să facă sesizări, să meargă la CNATDCU, oriunde doresc, dar să meargă la instituțiile abilitate”, a declarat Klaus Iohannis.

Ce cuvinte spune președintele că i-ar fi fost „răstălmăcite”

Președintele Klaus Iohannis a dezvăluit miercuri seara că a discutat cu Laura Codruța Kovesi despre scandalul în care aceasta este implicată.

„Am vorbit cu doamna Kovesi însă nu cred că este ceva special de comunicat aici. Am întrebat-o cum vede acele acuzaţii, mi-a reiterat că domnia sa nu se simte vinovată cu nimic şi atunci am plecat destul de lămurit din discuţie”, a spus preşedintele.

Șeful statului a adăugat atunci că acum nu e cazul să se vorbească despre o demisie a șefei DNA: „Nu cred că trebuie să vorbim despre o demisie atâta vreme cât, deocamdată cel puţin, nu există niciun indiciu că ar fi un plagiat. Acolo, sigur în măsura în care lucrurile iau altă turnură, se poate relua discuţia, dar deocamdată nu am motive de îngrijorare”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: