ATAC LA LIDERUL PNL DIN PARTEA LUI SEBASTIAN BODU:”CAND NUMARUL DE NEURONI AI ALINEI GORGHIU-ISAAK,SCUZE ISAR,IL EGALEAZA PE CEL AL DENISEI RIFAI!

9 oct.

ATAC la liderul PNL: Când numărul de neuroni ai Alinei Gorghiu îl egalează pe cel al Denisei Rifai

lovitura
Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că şi-ar dori ca pe lista partidului la alegerile parlamentare să se regăsească şi jurnalişti, precum realizatorul Denise Rifai, despre care susţine că are cunoştinţe economice şi poate purta un dialog, sau Simona Gherghe, care ar fi foarte bună „pe partea socială”.

Alina Gorghiu: Denise Rifai ar fi o candidată bună pentru PNL la alegerile parlamentare / VIDEO

Declarația liderului PNL a stârnit numeroase reacții. Fostul șef al ANAF și fost europarlamentar PDL, Sebastian Bodu, „taxează” declarația politică a Alinei Gorghiu și spune că nimeni nu discută, de exemplu, „că statul distruge mediul de afaceri” sau „că ANAF a devenit dușmanul antreprenoriatului”.

Când numărul de neuroni ai Alinei Gorghiu îl egalează pe cel al Denisei Rifai, iese următoarea declaratie poltică: „Un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL la alegeri, are cunoştinţe economice, poate purta un dialog”.

N-ai, frate, cu ce partid să votezi. Nimeni nu discută că statul distruge mediul de afaceri. Nimeni nu discută că ANAF a devenit dușmanul antreprenoriatului. Nimeni nu face programe politice în domeniul fiscalității și administrării fiscale”, scrie Sebastian Bodu, pe Facebook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsebastianbodu%2Fposts%2F1305213126155865&width=500

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: