MINISTRUL SANATATII ,”TEHNOCRATUL”VLAD VOICULESCU I-O TRAS-O SEFEI PNL,ALINUTZA KILLOWAT -GORGHIU SI A SEMNAT PENTRU USR!

9 oct.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FNicusorDanUSR%2Fvideos%2F1146207372123541%2F&show_text=0&width=560

 

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a semnat pe listele de susținători ai partidului lui Nicușor Dan, Uniunea Salvați România, necesare pentru înscrierea formațiunii în alegerile parlamentare din decembrie.

Anunțul privind semnătura dată de Voiculescu a fost făcut duminică de Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

„Pentru că România se schimbă și clasa politică trebuie să se schimbe de asemenea”, spune ministrul, potrivit filmului postat de Dan pe pagina sa de socializare.

Totodată, împreună cu Vlad Voiculescu a semnat pe lista USR și Valeriu Nicolae, reprezentantul special al secretarului general al Consiliului Europei (CoE) pentru chestiuni legate de romi.

Vlad Voiculescu, care a anunțat sâmbătă, pe Facebook, că nu va candida la alegerile parlamentare, a participat sâmbătă la lansarea programului de guvernare al PNL, motiv pentru Alina Gorghiu să-i declare la reuniune: „Vorba unui șlagăr celebru, domnule ministru: v-am văzut, mi-ați plăcut, ce rămâne de făcut? Vom colabora pe viitor, sunt convinsă de asta. Asta este România normală, dragi colegi. Este România în care un partid invită un ministru tehnocrat la o întâlnire a partidului, iar acesta vine și prezintă politicile Guvernului”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: