PENALA ALINUTZA KILLOWAT-GORGHIU ,SEFA PNL LA ANTENA 3= PNL TV ,O VREA PE DENISE RIFAI PE LISTELE PARLAMENTARE ALE PARTIDULUI!

9 oct.

 

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat sâmbătă seara că prezentatoarea Realitatea TV Denise Rifai şi Simona Gherghe, de la Antena 1, ar face „o figură frumoasă” dacă ar dori să candideze pe listele PNL, spunând că ar vrea ca declaraţia sa să fie privită ca o invitaţie.

Gorghiu a oferit sâmbătă, la Antena 3, două exemple de femei, care în opini sa, pot confirma în politică, pe care le-ar vrea în partidul său.

„Un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe listele PNL și va face o figură foarte frumoasă dacă și-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV. M-am uitat la omul care cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică. (…) Mi-ar plăcea, de exemplu, să o văd pe Simona Gherghe făcând politică. Pe parte socială, sunt absolut convinsă că ar fi unul din cei mai buni oameni. V-am dat două exemple de femei care îmi plac, de femei care pot confirma în politică, de femei la care eu nu mă uit ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potențialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aș vrea să considere intervenția ca o invitație, ca o provocare”, a spus Alina Gorghiu, sâmbătă seară.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: