PRESEDINTELE DE ONOARE AL PNL ,EPIGRAMISTUL TURNATOR LA SECU’ IN ANII 60,DE LA URZICA,SENILUL MIRCEA IONESCU-QUINTUS DE FURIE CA NU ESTE MEMBRU RE-FONDATOR AL PNL IN ANII ’90 SE AGATA DE DUMNEZEU:”ACESTA ESTE CRESTIN DAR SI LIBERAL?!”

9 oct.

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Quintus Ionescu, a susținut sâmbătă la Consiliul Naţional al partidului, că în opinia sa Dumnezeu este „creştin şi liberal”, iar partidul nu a fost niciodată „aşa puternic ca astăzi”.

”Vreau să vă spun cunoscând această istorie a partidului că după simţirile şi cunoştinţele mele PNL nu a fost niciodată aşa puternic ca astăzi. Forţa PNL nu stă în nişte trei, patru, cinci, agăţaţi nu ştiu pe unde, ci în baza partidului. Baza partidului sunt organizaţiile noastre judeţene foarte puternice şi toţi aleşii locali puternici şi credincioşi partidului. (…) Mă opresc aici cu ruga lui Dumnezeu să mă ţină în putere ca să contribui şi eu ca întotdeauna la campania noastră electorală, fiind convins că partidul nostru nu poate să nu câştige alegerile. Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu, care după părerea mea este şi creştin este şi liberal”, a afirmat Quintus.

În debutul discursului său, Mircea Ionescu Quintus a spus că îi vine greu să se adreseze Alinei Gorghiu cu expresia „doamna președintă”.

”Doamnă președintă Gorghiu, a partidului nostru, mi-e greu să vă spun doamnă, că eu v-am ales când erați domnișoară. Asta înseamnă că membrii partidului nostru evoluează. Nici eu nu mă consider bătrân, sunt numai vârstnic. Liberalii nu îmbătrânesc niciodată. (…) Cei care au îmbătrânit înainte de vreme știm pe unde sunt, la un partid care îndrăznește să se numească liberal”, a spus Quintus cu referire la ALDE.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: