PNL A DEPUS LA BEC APROXIMATIV 815.000 DE SEMNATURI IN VEDEREA SUSTINERII LISTELOR DE CANDIDATI PENTRU ALEEGERILE PARLAMENTARE DIN 11 DECEMBRIE 2016,DUPA CARE KLAUS WERNER JOHANNIS”DER TEUFEL”,NEMULTUMIT DE PRESTATIA PENALEI ALINUTZA GORGHIU-ISAAK,SCUZE ISAR O VA DEBARCA DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE A PNL!,”GHICI GHICITOAREA MEA CINE O SA-I IA LOCUL?”,IN ORICE CAZ NU JULIEN CIOLOS!

10 oct.

Imagini pentru IOHANNIS,GORGHIU POZE

 

PNL a depus la Biroul Electoral Central aproximativ 815.000 de semnături în vederea susţinerii listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar candidaturile vor fi validate în cadrul unui Birou Politic, a anunţat preşedintele partidului, Alina Gorghiu, potrivit unor surse din presă.
„Tehnic, am şi depus listele de semnături de susţinere pentru candidaturile PNL la aceste alegeri parlamentare din 11 decembrie.

Aşa cum v-a informat, bănuiesc, secretarul general, numărul de 815.000 de semnături aproximativ, semnături care se află acum în plin proces de verificare la autoritatea competentă. Chiar dacă suntem un partid mare acest proces de strângere a semnăturilor a fost unul dificil, a fost unul care a însemnat un efort organizatoric consistent. Le mulţumesc colegilor mei din structurile judeţene, din Bucureşti, pentru că au făcut acest efort”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa conducerii partidului.
Ea a precizat că lista de candidaţi ai PNL Diaspora pentru parlamentare a fost votată cu unanimitate.
Preşedintele PNL a spus, totodată, că listele de candidaţi ai liberalilor la parlamentare urmează să fie validate în cadrul unui Birou Politic Naţional care va avea loc pe data de 20 octombrie. Până la această dată, organizaţiile judeţene vor trebui să definitiveze listele cu propuneri de candidaţi la parlamentare, a menţionat Gorghiu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: