DEPUTATII PNL AU BOICOTAT MARTI,MOTIUNEA SIMPLA PE TEMA JUSTITIEI ANTI-PRUNA,CU AJUTORUL DEPUTATULUI DE BRAILA ALES PE LISTA USL,CATALIN BOBOC,ABSOLVENT AL SCOLII PROFESIONALE DE DREPT ROMANO-AMERICANE SI MARE AFACERIST!

11 oct.

Imagini pentru CAMERA DEPUTATILOR, CATALIN BOBOC POZE

 

Camera Deputaţilor a dezbătut, marţi, moţiunea simplă pe tema justiţiei, iniţiată de PSD, în lipsa ministrului Raluca Prună. Şedinţa a fost suspendată fără a se trece la vot, din lipsă de cvorum, după ce deputaţii PNL au boicotat procesul.

Moţiunea este intitulată „Şi minciuna poate să ucidă” şi este semnată de 80 de deputaţi. Textul moţiunii a fost citit în plen de deputatul PSD Ioan Munteanu.

„În sală sunt prezenți 141 de deputați, deci nu suntem în cvorum. În acest caz ședința de vot final nu poate avea loc”, a declarat președintele de ședință, Gabriel Vlase.

În plenul de marți urmau să fie supuse votului moțiunea simplă pe justiție și o serie de proiecte de lege precum cel privind conversia creditelor în franci elvețieni. Liberalii au reclamat faptul că nu s-au organizat două şedinţe de vot separate, pentru ca proiectele de lege aflate pe ordine de zi să poată fi votate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: