ION VLADIMIR THEODORESCU,FIUL ACADEMICIANULUI RAZVAN THEODORESCU,FOST SEF AL TVR ,A FOST GASIT MORT LUNI,IN CASA DE VACANTA DE LA CORBENI!,DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

11 oct.

 

 

Ion Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, originar din Bucureşti, a fost găsit luni mort în locuinţa de vacanţă pe care o deţinea în Argeş. Acesta a fost găsit de menajera familiei.

Potrivit unor surse din Serviciul de Ambulanţă Argeş, citate de news.ro, apelul la 112 a fost dat luni după-amiază, în jurul orei 17.20, iar în momentul în care medicul a ajuns la Corbeni nu a mai putut face altceva decât să constate decesul şi să anunţe Serviciul de Medicină Legală.

Cadrele medicale presupun că Vladimir Theodorescu murise cu câteva ore înainte sau chiar în timpul nopţii, având în vedere semnele de moarte avansată, respectiv rigiditatea şi paloarea.

Cei care aveau grijă de casa de vacanţă le-au declarat oamenilor legii că Ion Vladimir nu ieşise din casă toată ziua.

Bărbatul ar fi vorbit duminică la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu are în intenţia să se ducă la spital.

Mai mult, acesta povestise apropiaţilor că a fost în Munţii Buzăului unde l-ar fi muşcat un şarpe.

„Colegii mei se află la faţa locului şi fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul”, a declarat Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt IPJ Argeş, citat de Mediafax. 

Fiul fostului şef al TVR Răzvan Theodorescu a fost găsit mort, luni, în casa de vacanţă pe care o deţinea în localitatea Corbeni din judeţul Argeş, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauza decesului.

Istoricul de artă Răzvan Theodorescu, membru al Academiei Române, a devenit celebru pentru că a fost primul preşedinte al TVR după Revoluţia din 1989. Ulterior, Theodorescu a ocupat mai multe funcţii, de ministru al Clturii şi de senator.

Ion Vladimir Theodorescu, în vârstă de 43 de ani, originar din Bucureşti, a fost găsit luni mort în locuinţa de vacanţă pe care o deţinea în Argeş.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş cei care l-au găsit pe au fost oamenii care se ocupau de îngrijirea locuinţei.

Aceştia le-au declarat oamenilor legii că Ion Vladimir nu ieşise din casă toată ziua, aşa că au intrat cu forţa în locuinţă, unde l-au găsit fără suflare şi au alertat poliţia, scrie romaniatv.net.

Bărbatul ar fi vorbit duminică la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu are în intenţia să se ducă la spital.

Istoricul de arta Razvan Theodorescu, membru al Academiei Romane, a devenit celebru pentru ca a fost primul presedinte al TVR dupa Revolutia din 1989. Ulterior, Theodorescu a ocupat mai multe functii, de ministru al culturii si de senator, fiind obligat sa isi depuna declaratia de avere. Din actul respective reiese ca Theodorescu detine 50 de hectare de teren agricol la Ruginoasa (Iasi), 100 de hectare la Secuieni (Neamt), 10 hectare la Margineni (Neamt), in ultima localitate fiind si proprietarul unei paduri de 10 hectare. Mai mult, Theodorescu a mostenit, in 2003, un conac din secolul 19 in satul Barzoveni (Neamt). Presa a relatat ca Theodorescu a intrat, in 2000, in posesia mostenirii de familie de la Ruginoasa, de 50 de hectare, dar ca nu a mentionat-o in acte si pe sora sa, Marietta, stabilita in Germania. Aceasta a formulat o cerere de reconstituire a dreptului de proprietate, dar legea nu permitea improprietarirea mostenitorilor cu o suprafata mai mare de 50 de hectare, iar suprafata maxima fusese deja data in proprietatea fratelui ei, Razvan Theodorescu. Marietta a deschis proces in Romania, s-a dus si la CEDO, dar, pana la urma, instantele nu i-au recunoscut dreptul de a intra in posesia partii ei de mostenire.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: