PENALUL TRAIAN BASESCU AUDIAT LA ICCJ IN DOSARUL FOSTULUI EUROPARLAMENTAR ADRIAN SEVERIN!

11 oct.

Fostul europarlamentar Adrian Severin a cerut instanţei supreme audierea lui Traian Băsescu şi a lui George Maior, în dosarul în care este acuzat de luare de mită și trafic de inluență. Judecătorii vor decide dacă admit cererea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că va merge ”în orice situaţie” la instanţă dacă este chemat, în contextul în care Adrian Severin a solicitat instanţei supreme audierea fostului şef al statului în dosarul în care este judecat pentru trafic de influenţă. Băsescu a precizat că a existat o întâlnire cu Adrian Severin în biroul său de la Cotroceni, potrivit news.ro.

„Am avut o discuţie la nivel înalt cu preşedintele României. Traian Băsescu mi-a spus la momentul respectiv că „din informaţiile noastre eşti nevinovat” şi că e problemă de siguranţă naţională”, a spus fostul europarlamentar Adrian Severin în sala de judecată.

Instanţa a stabilit următoarea şedinţă de judecată pentru 14 noiembrie, până atunci urmând să decidă dacă admit cererea lui Adrian Severin privind audierea celor doi.

La instanţa supremă a avut loc, luni, un nou termen din dosarul în care Adrian Severin este acuzat că în perioada decembrie 2010 – martie 2011 a acceptat promisiunea a două persoane de a-i plăti 100.000 de euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: