FOSTUL PREMIER VICTOR PONTA REPLICA USTURATOARE:”CHIAR VRETI SA-L VEDETI PE TONY BLAIR LA DNA PLOIESTI?”

12 oct.

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat miercuri dimineață la sediul DNA Ploiești, însoțit de avocatul său, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost pus sub control judiciar. Este vorba de dosarul în care Ponta este urmărit penal sub control judiciar sub acuzațiile de folosirea influenței ori autorității în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și complicitate la spălare de bani, alături de deputatul Sebastian Ghiță, anchetat pentru spălare de bani.

Update: Ponta a părăsit sediul DNA Ploiești după aproximativ o oră. Fostul premier a afirmat că în fața procurorilor și-a susținut în totalitate declarațiile pe care le-a dat în fața judecătorilor de la instanța supremă.

„Am dat declarații în fața judecătorului de la Înalta Curte, a fost un procuror acolo care mi-a pus întrebări și mi-am susținut în totalitate acele declarații. Nu am schimbat nimic”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă fostul premier Tony Blair va fi audiat în acest dosar, Ponta a răspuns: „Haideți să nu ne facem de râs cu toții. Chiar vreți să-l vedeți pe Tony Blair la DNA Ploiești?”.

Anterior la intrare, când a fost chestionat dacă va propune audierea lui Tony Blair în acest dosar, Ponta a răspuns: „Normal”.

Ponta a ajuns după ora 9.00 la DNA Ploieşti, spunând că nu s-a „văzut cu procurorul de o lună şi jumătate”.

Întrebat dacă este pregătit, acesta a răspuns că este pregătit să dea declaraţii.

Ghiță s-a prezentat și el marți la DNA Ploiești unde procurorii i-au comunicat faptul că au extins urmărirea penală pentru noi fapte. Deputatul este cercetat acum pentru spălare de bani și folosirea cu rea credință a creditului societății.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: