IPOCRITA OBRAZNICA CRESCUTA DE SMEUREANU LA PITESTI, CIUFUTA DANA GRECU ,SOATA UNUI OM DE AFACERI PROSPER BOGDAN GRECU SE „AUTOVICTIMIZEAZA” SI SE SIMTE AMENINTATA!

12 oct.

Dana Grecu a făcut o mărturisire tulburătoare în emisiunea ”La Ordinea Zilei” de la Antena 3. Jurnalista le-a făcut o confesiune celor care o urmăresc zilnic: ”Mi se transmite să mă car acasă”.

 

O întrebare pe care ar trebui să şi-o pună cei care o iau de victimă pe Dana Cătălina Grecu şi pe d. Smeoreanu ca fiind old boy-ul cu funcţie ce a  profitat de imaculata …

Cum a reuşit ea să ocupe postul pe care îl ocupă dacă nu are studii superioare?

Conform contului său de Facebook Dana Cătălina Grecu este absolventă a   Liceul Zinca Golescu … şi cam atât.

Iubită și frumoasă Dana Grecu, îți scrie primul tău…

Dragă Dana,
Am folosit cu tot cinismul de care sunt capabil măgăria din titlu. Nu am fost primul tău bărbat, știm amândoi asta, am fost doar primul tău director. Are vreo importanță ? Tot primul se cheamă că am fost…
Vezi , cam așa îți construiești și tu raționamentele în emisiune, pe ideea că nu contează amănuntele, diferențele, evidențele, important pentru tine este să ajungi la „Băsescu și Boc trebuie să plece”. Voi reveni.
Am fost, așadar, dragă Dana, primul tău director atunci când ai venit în presă, la episodicul cotidian „Republica” și la popularul ziar „Curierul zilei”, din Pitești. Nu te-am remarcat profesional, era și greu, fiindcă nu eram noi înșine, cei vechi, foarte atenția la profesionalism, făceam o presă subțire și comercială. Am remarcat însă că ești curajoasă, că știi să-ți privești șeful în ochi și că ești foarte atractivă. Să nu te superi pe mine că spun asta, nu erai neapărat frumoasă, ci foarte erotică, probabil că din cauza tinereții și, mai ales, a personalității tale impetuoase. Afli de abia acum că mi-ai plăcut, dar asta nu are nicio importanță, ți-o spun doar pentru a trage puțin de timp fiindcă mi-e groază de ceea ce voi adăuga în rândurile următoare…
Acum, nu îmi mai placi deloc, dragă Dana, nici ca jurnalist, nici ca femeie, nici ca om. Îmi pare rău că e nevoie să fiu atât de dur, dar trebuie să-ți spun că ar fi cazul să lași țara asta în pace, să nu o mai chinuiești, să nu o mai batjocorești, să nu te mai rățoiești la ea. Ai devenit un amestec de țață cetățeancă și de opinie publică în sensul în care e publică o toaletă publică. Recunosc originalitatea melanjului din tine dar nici nu știi că două lucruri se vând în România pentru acelașii efect: tu și medicamentele vomitive.
Eşti liberă într-o ţară liberă, într-o presă liberă, dar îţi semnalez că te schimonoseşti îngrozitor, că frizezi isteria, că mai ai puţin şi devii primul realizator emo din istoria televiziunii. Crezi că merită, consideri că te mai poţi întoarce cândva din drum, ori vei merge înainte până la epuizare, până la ratare, până la internare ?
Opreşte-te, Dana, coboară din caruselul nebuniei, lasă-ţi poalele-n jos şi lasă România în pace. Presa nu se poate face arătându-i preşedintelui fundul, nici scuipându-l pe primul-ministru, presa nu e o mahala, o uşă a cortului în faţa căreia câştigă cel care ţipă mai tare. Cel puţin aşa sper, sper că nu s-a ajuns până acolo.
Mi-ai spus cândva că vrei să pleci din Piteşti, că nu-ţi mai spune nimic oraşul acela şi presa lui. Te-am aprobat, te-am admirat şi am tras cu coada ochiului, emoţionat, la ascensiunea ta la „Antena 3”. Credeam că totul e bine când, brusc, am descoperit că Dana Grecu îşi doreşte să fie un fel de Robespierre balcanic şi cu fustă. Un coşmar, carevasăzică.
În calitatea mea de primul tău…director din presă, aş putea spune, ritos, că eu nu aşa te-am învăţat să fii. Nu spun asta fiindcă nici nu ştiam că e posibil să fie cineva aşa, nici măcar în viaţa obişnuită, cu atât mai puţin pe micul ecran.
Eşti vaca nebună a televiziunii, soacra Ţării Româneşti în plin bufeu de menopauză, sperietoarea copiilor şi bucuria celor după care plânge ospiciul.
Mai eşti om ? Sper să mai fii. Şi să mă înţelegi.

Te pup.

Autor: Gheorghe Smeoreanu

Sursa: criterii.ro

Lasa, stimabila, ca stiu ei , cei puternici, ca aperi interesele PNL, Presedinte, Binom si chiar si ale pseudopremierului Romaniei, Ciolos si ca nu l-ai votat si nu-l agreezi pe Ponta. Nu ai a te teme deloc, sigur. Doar ca s-ar putea sa fi pierdut serios din audienta din cauza promovarii celor de mai sus. Linia PNL-ista se mai vede clar si la Stoicescu, Tudor, Zamfir si chiar Gadea. Sa va fie de bine, probabil ca asa sperati sa serviti interesele Domnului Profesor, sa obtina curand eliberarea conditionata. N-aveti decat sa munciti serios in campania electorala pentru patriotii respectivi si sa va fie de bine!!
Este destul de bizar ca o moderatoare de emisiuni TV , care are astfel de tupeu cu invitații , să fie amnezică . Păi , cum ? Păi , așa : soțul distinsei tovarășe este Bogdan Grecu , un prosper om de afaceri din Ploiești . Directorul de la Mittal – Galați , colosul siderurgic , se numește tot Bogdan Grecu și are aceiași gropiță în bărbie ca soțul Danei Grecu . Să fie una și aceași persoană , țăranul din comuna Mioarele și bossul de la Mitall Galați ? Păi cum așa , atîta ipocrizie pe Dana Grecu să mimeze corectitudine și echidistanță profesională … ???

Dana Grecu subliniază că nu știe care e ideea acestor mesaje care o trimit acasă pentru că stă prea mult pe drumuri, dar le spune celor care nu vor să o mai vadă la București un singur lucru: ”Nu plec”.

Jurnalista de televiziune a precizat, pentru DCNews, referitor la mărturisirea făcută luni seară, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că ”am primit un mesaj telefonic în care am fost sfătuită să mă întorc la Pitești ca să nu mai umblu noaptea pe drumuri. Am mai primit amenințări- în urmă cu mai mulți ani am primit un porumbel mort la ușă. Acum a fost diferit. Recunosc că acum mesajul a fost ciudat, pentru că nu am știut cum să-l iau: ca pe un sfat prietenesc care mă avertiza să mă protejez sau ca pe o amenințare că dacă nu mă potolesc, îmi aranjează ei ceva”.

Dana Grecu recunoaște că mesajul a fost unul confuz, mai ales că persoana care i l-a trimis a știut că face naveta București-Pitești și că stă pe drumuri. Nu a făcut mesajul public din teamă, ci doar pentru a informa publicul despre mesajele de amenințare pe care le primește pentru că-și face meseria de jurnalistă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: