COPRESEDINTELE ALDE,CALIN POPESCU TARICEANU II SOLICITA GAULEITERULUI NATIONAL SOCIALIST PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”SA PUBLICE STENOGRAMELE DISCUTIILOR RECENTE CU LULUTZA LASCU ,FOSTA KOVESI,SEFA DNA SI CU PROCURORUL GENERAL AUGUSTIN LAZAR IN LEGATURA CU ACUZATIILE DE PLAGIAT ADUSE LUI LULUTZA LASCU !

13 oct.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu îi solicită preşedintelui Klaus Iohannis să publice stenogramele discuţiilor recente pe care şeful statului le-a avut cu procurorul general şi cu procurorul-şef al DNA, Tăriceanu susţinând că opinia publică are dreptul să cunoască adevărul integral în ce priveşte intervenţiile pe care preşedintele le-ar fi făcut pe lângă Augustin Lazăr şi în legătură cu acuzaţiile de plagiat la adresa Codruţei Kovesi.

Imagini pentru TARICEANU,IOHANNIS,KOVESI POZE

 

 

„Cerem publicarea stenogramelor discuţiilor purtate de preşedintele României cu cei doi responsabili din Ministerul Public, deoarece credem că declaraţiile date publicităţii până în prezent de preşedinele Iohannis, de procurorul-general şi de procurorul-şef al DNA pe temele amintite sunt insuficiente. Opinia publică are dreptul să cunoască întregul adevăr”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit news.ro.

Acesta susţine că DNA a devenit un instrument în slujba intereselor politice ale lui Klaus Iohannis. ”DNA este instrumentul instituţional care iniţiază la comandă politică compromiterea adversarilor preşedintelui, indiferent dacă aceştia sunt sau nu vinovaţi. DNA a devenit actorul politic principal al campaniei electorale (are toate atuurile să devină oricând partid). DNA are în acelaşi timp şi prerogativele de anchetator, dar un anchetator aflat deasupra legii, pentru că aplică sau nu aplică legea pe bază de criterii discreţionare şi comenzi politice”, susţine copreşedintele ALDE.

El a anunţat că, în cazul în care ALDE va avea o pondere suficientă în viitorul Parlament, va identifica situaţiile în care a fost încălcată independenţa sistemului judiciar. ”Vom căuta şi vom dezvălui adevărul cu privire la cazuri concrete, când mersul normal al justiţiei a fost deturnat în favoarea unor interese personale sau de grup. Aceasta va contribui la restabilirea unei reale independenţe a justiţiei faţă de factorul politic”, a mai afirmat Tăriceanu.

2 răspunsuri sa “COPRESEDINTELE ALDE,CALIN POPESCU TARICEANU II SOLICITA GAULEITERULUI NATIONAL SOCIALIST PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS „DER TEUFEL”SA PUBLICE STENOGRAMELE DISCUTIILOR RECENTE CU LULUTZA LASCU ,FOSTA KOVESI,SEFA DNA SI CU PROCURORUL GENERAL AUGUSTIN LAZAR IN LEGATURA CU ACUZATIILE DE PLAGIAT ADUSE LUI LULUTZA LASCU !”

  1. Mys Saly 13 octombrie 2016 la 2:13 pm #

    Toată lumea ltie că orice dezvăluire este POST FACTUM, însă FAPTELE produc efecte, iar dezvăluirile sunt de regulă tardive şi caduce, adică fără efecte semnificative.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: