DAR CINE ESTE DE FAPT DENISE RIFAI,AL CARUI TATA ESTE UNUL DINTRE LIDERII COMUNITATII IORDANIENE DIN ROMANIA, SI AR FI RUDA CU SAMIR AL-RIFAI SI PE CARE PENALA ALINUTZA GORGHIU -ISAAK,SCUZE ISAR O VREA PE LISTELE PNL LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN DECEMBRIE 2016!

13 oct.

Dar cine este de fapt Denise Rifai?

 

rifai

 

A absolvit ASE și Facultatea de Limbi Străine, Secția Engleză – Arabă, dar a ales să lucreze în televiziune. A debutat mai întâi ca reporter la Realitatea Tv și apoi a fost avansată moderator, unde s-a făcut remarcată printr-o serie de gafe de-a dreptul fascinante. De exemplu, Denise spunea într-o emisiune că Statul Evreu este de vină pentru apariţia Al-Qaeda sau se întreba indignată „Cum ar fi putut să fie prevenit acest cutremur?”.

Însă ceea ce este cu adevărat interesant este cine este tatăl lui Denise: unul dintre liderii comunității iordaniene din România, important om de afaceri, dar căruia nu i-a plăcut niciodată să se expună public prea mult.

Familia Rifai este una de viță nobilă în Iordania și potrivit stareapresei.ro, tatăl lui Denise Rifai ar fi unul dintre vlăstarele acesteia.

La un mic search pe Google îl găsiți pe Samir al-Rifai, fost prim-ministru iordanian în perioada 14 decembrie 2009 – 9 februarie 2011 cu care se pare că familia Rifai de România ar fi rudă.

 

Samir este fiul fostului premier al Iordaniei Zaid al-Rifai și nepot al fostului prim-ministru Samir al-Rifai, decedat în anul 1963. Totodată, acesta este nepotul lui Bahjat Talhouni, un alt premier iordanian.

Așadar, Denise Rifai pare să provină dintr-o familie influentă și bogată, motiv pentru care Alina Gorghiu i-a propus un loc pe listele PNL. Cât despre cunoștințele „economice” și de toate tipurile, ale acesteia, aveți o selecție foarte concludentă mai jos:

8 răspunsuri to “DAR CINE ESTE DE FAPT DENISE RIFAI,AL CARUI TATA ESTE UNUL DINTRE LIDERII COMUNITATII IORDANIENE DIN ROMANIA, SI AR FI RUDA CU SAMIR AL-RIFAI SI PE CARE PENALA ALINUTZA GORGHIU -ISAAK,SCUZE ISAR O VREA PE LISTELE PNL LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN DECEMBRIE 2016!”

  1. Prenume Nume 9 august 2017 la 5:15 am #

    .. e din una din cele mai proaste reclame ale Realitatii … e trista rau !!

    Apreciază

  2. Andrei Guran 10 august 2019 la 6:50 pm #

    Denise Rifai va fi apogeul jurnalismului românesc. Puțină răbdare

    Apreciază

    • octavpelin 12 august 2019 la 10:15 am #

      unde in liban?

      Apreciază

    • Neculaescu Mircea 15 martie 2020 la 8:44 pm #

      denise fara tine realitatea nu e realitate. abia astept sa -ti gasesti un loc nou si corect si sa fi din nou langa noi. te vom sustine fara rezerve!

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.