EVRIKA!CINICUL SI AROGANTUL MOSIER AL SUBCOLONIEI ROMANIA ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS A GASIT VINOVATII PENTRU DEZASTRUL DIN JUDETUL GALATI:”AUTORITATILE LOCALE!”,NU GUVERNUL MEU!

13 oct.

Preşedintele Klaus Iohannis a găsit vinovaţii pentru dezastrul din judeţul Galaţi. Şeful statului a rămas impresionat de inundaţii, dar a avertizat. S-a greşit foarte mult, iar prevenţia a lipsit cu desăvârşire. Mai mult, Iohannis este nervos şi pe intervenţia autorităţilor.

Imagini pentru INUNDATIILE ,KLAUS IOHANNIS POZE

 

Imagini pentru INUNDATIILE ,KLAUS IOHANNIS POZE

Imagini pentru INUNDATIILE ,KLAUS IOHANNIS POZE

 

„Sunt alături de oamenii de acolo. E o tragedie dacă toată gospodăria a fost inundată. Oamenii sunt săraci, dar şi pierderea câtorva animale e o mare problemă. Abordarea autorităţilor a fost reactivă. După dezastru, sute de familii au fost evacaute.  Probabil se putea şi altfel. Dacă barajul se finaliza, era mult mai bine. Dacă ar fi fost decormatate din timp şanţurile de scurgere, poate conta şi acest lucru. E nevoie de reguli, de proceduri şi de intervenţii mult mai clare. Trebuie să intervenim unde putem preveni dezastrul. Suntem ţara care e mereu luată prin surprindere. Nimeni nu poate preveni ploaia, dar putem construi un baraj. Şi felul în care se intervine e cel puţin discutabil.”, a tunat Iohannis.

 

Criticile lui Iohannis nu s-au oprit aici. „De ce suntem mereu surprinşi? Nu putem depăşi această fază primitivă? Cei care răspund de ţară trebuie să facă un plan pentru aceste situaţii. Oamenii din teritoriu ce le aplică în teritoriu sunt oameni simpli şi ei trebuie să înţeleagă procedura când o citesc. E mult mai simplu să construieşti un baraj decât să intervii pe urmă şi să ai, Doamne fereşte, victime omeneşti. Specialiştii trebuie să ne spună în cât timp e rezonabil să se intervină. Salvatorii să fie primii acolo, nu jurnaliştii. În funcţie de câţi jurnalişti sunt, vin politicienii ca să dea sfaturi şi abia pe urmă salvatorii. E nevoie de educaţie şi solidaritate. Oamenii trebuie învăţaţi ce să facă. Nu au de unde să ştie dacă nu le spune nimeni. Asta s-a înregistrat. E suficient să le spunem copiilor în cazul unor dezastre.”, a mai spus Klaus Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: