IL PADRINO,TRAIAN BASESCU A LANSAT UN NOU ATAC DUR IMPOTRIVA PROTEJATEI SALE CU”NASHU’N SUFLET „LULUTZA LASCU-KOVESI!

13 oct.

Traian Băsescu a lansat, miercuri seara, la România TV, un nou atac la șefa DNA la Laura Codruța Kovesi.

Băsescu a susținut că Kovesi „este foarte umblată printre oamenii politici”, în pofida declaraţiilor sale publice că datoria unui magistrat este să se ferească de asemenea legături. ”Până în 2014 n-am ştiut că avea relaţii foarte bune şi cu politicieni din PSD (…) Zeiţa asta neîntinată este foarte umblată printre oamenii politici. După arestarea doamnei Alina Bica (fosta şefă a DIICOT – n. r.), spunea că un magistrat nu are ce căuta la evenimente cu politicienii (…) Dânsa a întors o realitate cu ocazia arestării doamnei Bica”, a spus Băsescu, citat de site-ul televiziunii de știri.

În opinia lui Traian Băsescu, acuzaţiile lui Sebastian Ghiţă la adresa Codruţei Kovesi arată ”revolta celor care i-au turnat în pahar”.

”A declanşat o revoltă în toţi cei care i-au turnat în pahar. Cât tupeu trebuie să ai?”, a comentat Băsescu.

Întrebat dacă apreciază că Sebastian Ghiţă are probe legate de petrecerile pe care le organiza şi la care ar fi participat Kovesi, Băsescu a răspuns: ”Sunt convins că nu se fac petreceri fără poze şi nu cred că la Ghiţă s-a dus ca să studieze Codul Penal. Femeia asta are un tupeu incredibil”.

Băsescu a mai susținut că noile acuzații aduse al Elenei Udrea este modul șefei DNA de a acoperi faptul că refuză să dea niște răspunsuri la câteva întrebări legate de prietenia cu Sebastian Ghiță și de teza de doctorat.

„Aici nu e numai o chestiune de înscenări, la doamna Kovesi este indiscutabil și o chestiune femeiască, funcționează total și răutatea feminină, asta v-o pot spune fără dubii”, a afirmat acesta.

Joi, Băsescu a revenit, pe Facebook de această dată, cu acuzații în cazul dosarului lui Udrea. „Adevărata miză. Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera Deputaților este pretextul perfect pentru Koveşi să distribuie stenograme diviziei de propagandă, dând vina pe parlamentari, acum când „sursa” cucuveaua mov a fost devoalată şi compromisă. Un circ cu stenograme şi documente manipulatoare, de cancan, ar putea acoperi, măcar temporar, scandalul plagiatului, al vizitelor la Ghiță acasă şi al cucuvelei mov!!!
Chiar şi aşa, Koveşi are obligația să clarifice suspiciunile care circulă public la adresa ei!”, a scris fostul președinte pe rețeaua de socializare.

În ce-l privește, Traian Băsescu a susținut la România TV că nu are nimic pe conștiință care să îl îndrepte către gândul că ar putea avea surprize cu DNA.

Citește și Sebastian Ghiță povestește despre relația sa „foarte apropiată” cu Kovesi

Cum răspunde Kovesi când este întrebată de crama lui Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță scoate „mailul” în scandalul cu Kovesi

Ghiță a prezentat un „cadou” pe care l-ar fi primit de la Kovesi

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: