MARILEN PIRTEA ,RECTORUL UNIVERSITATII DE VEST DIN TIMISOARA DA O LOVITURA SUB CENTURA LUI LULUTZA:”COMISIA PENTRU DOCTORATUL LUI KOVESI NU EXISTA!”

13 oct.

Imagini pentru MARILE PIRTEA POZE

 

Comisia de etică care ar trebui să se pronunţe în cazul presupusului plagiat al Laurei Codruța Kovesi nu există, chiar dacă este prevăzută de lege, a declarat Marilen Pirtea, rectorul Universitaţii de Vest din Timişoara, la Realitatea TV, la emisiunea realizată de Denise Rifai. Oricum, instituția la care şi-a susţinut teza şefa DNA are doar rol consultativ, a mai precizat Pirtea.

 

„Nu există această comisie, ea trebuie înfiinţată. Nu ni se spune cine o înfiinţează, din cine e formată, cine sunt membrii, cine o numeşte ce atribuţii are”, a declarat Pirtea, la emisiunea „Prime Time News”.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara a adăugat că instituţia pe care o conduce are, în acest caz, doar un rol consultativ. Iar în momentul de faţă se aşteaptă sesizări de la Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare şi Parchet (CNADTCU).

„Nu am primit nicio solicitare de la CNADTCU, dincolo de autosesizarea noastră pentru comisia de etică. Deci CNADTCU trebuie să ne trimită nouă o solicitare şi apoi trebuie să curgă 30 de zile ca să răspundem”, a mai spus Pirtea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: