PUPINCURISMUL ANTENISTEI SI A ANTENEI 3= USR ALESSANDRA STOICESCU FATA DE DISCURSUL SCANDALIZATULUI PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS”DER FURZ”:”EXCEPTIONAL DISCURS DIN TOATE PUNCTE DE VEDERE!”

13 oct.

Imagini pentru ALESSANDRA STOICESCU,IOHANNIS POZE

Președintele Klaus Iohannis a luat atitudine față de reacția în cazul inundațiilor și de împușcarea unui pui de urs în Sibiu. 

Iată declarațiile președintelui Klaus Iohannis făcute în urmă cu scurt timp:

”Abordare reactiva, după ce s-a întâmplat dezastrul autoritățile au mers acolo- n.r. la inundații, sute de familii au fost evacuate. Mulți au plecat de bunăvoie din case, s-au dus la rude, la prieteni. Se putea și altfel? Probabil se putea. Dacă s-ar fi finalizat barajul în amonte, probabil inundațiile nu ar fi fost de o asemenea amploare sau deloc.

Este nevoie să intervenim înainte să se întâmple dezastrul. Noi suntem țara care tot timpul e luată prin surprindere. Aproape invariabil, prima ninsoare ne ia prin surprindere, cu toate că știm că vine iarna și putem să angajăm firme care să deszăpezească.

Dacă vorbim de proceduri și impactul lipsei lor nu pot să nu mă refer la acel incident din Sibiu. Am urmărit stupefiat imaginile cu un urs care se plimba prin oraș și e împușcat. Cum e posibil să existe ISU, Poliția, Poliția locală, să se adune 50 de oameni la urs, să strige toți pe acolo și în loc să vină cineva cu o pușcă cu tranchilizante, cineva zice împușcați-l că poate e periculos? E o pură coincidență că s-a întâmplat în orașul meu. Dar din film, animalul mi s-a părut speriat, nu părea deloc agresiv. Nu era mai simplu ca în loc de 50 de oameni neinstruiți și dezorganizați să avem 2-3 oameni pregătiți, care să intervină în liniște, fără panică și fără a crea o emoție enormă. Emoția face parte din ecuație și la dezastre și în cazul atacurilor teroriste. Pentru a preveni emoții puternice și negative e nevoie de proceduri clare. Trebuie să se stabilească cine intervine. România este, spre norocul nostru, o țară bogată. Avem încă foarte multe animale sălbatice. De astfel de emoții negative nu avem nevoie.  Trebuie să fim capabili să depășim această fază primitivă de a fi mereu surprinși”.

Alessandra Stoicescu a afirmat la Antena 3: ”Excepțional discurs din toate punctele de vedere”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: