WIKILEAKS.INSTITUTUL CANADIAN CLOBAL RESEARCH SI NEWOBSERVOLINE.COM,CANDIDATA DEMOCRATA LA ALEGERILE PREZIDENTIALE DIN USA,HILARY CLINTON -BENGHAZI,AFIRMA IN CORESPONDENTA EI ,IDEI OPUSE CELOR AFIRMATE PUBLIC!

16 oct.

Potrivit unor documente dezvăluite de site-ul WikiLeaks şi citate de Institutul canadian Global Research şi de NewObserveronline.com, într-un email datat 31 decembre 2012, pe tema negocierilor marilor puteri cu Iranul, Hillary Clinton afirma, în contradicţie cu ceea ce a exprimat în public, că cel mai bun mod de a proteja Israelul de Iran ar fi înlăturarea regimului de la Damasc, potrivit Mediafax.

„Cel mai bun mod de a ajuta Israelul să scape de riscul capabilităţilor nucleare iraniene este să ajutăm poporul din Siria să înlăture de la putere Administraţia Bashar al-Assad. (…) Relaţia strategică dintre Iran şi regimul Bashar al-Assad permite Iranului să submineze securitatea Israelului, nu printr-un atac direct, care nu s-a produs deloc în cele trei decenii de ostilităţi dintre Iran şi Israel, ci prin intermediarii din Liban, precum mişcarea Hezbollah, susţinuţi, înarmaţi şi antrenaţi de Iran cu ajutorul Siriei”.

Existenţa informaţiei pare să fi fost confirmată de către Departamentul de Stat american, care, în urma dezvăluirilor WikiLeaks, a declasificat documentul F-2014-20439, nr. C05794498.

Un alt email atribuit fostului secretar de Stat Hillary Clinton relevă că motivul intervenţiei militare occidentale pentru înlăturarea regimului libian condus de Muammar Kadhafi ar fi fost blocarea planurilor acestuia de a oferi fonduri pentru a crea organizaţii financiare independente în cadrul Uniunii Africane, informează Institutul canadian Global Research.

WikiLeaks a dezvăluit în ultimele luni mii de emailuri ale echipei democrate de campanie electorală, echipa lui Hillary acuzând Rusia, despre care a spus că vrea să influenţeze campania electorală din SUA.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.