INTERPELAREA SENATORULUI VALER MARIAN CATRE ABSOLVENTA SCOLII PROFESIONALE DE DREPT ,RALUCA PRUNA ,MINISTRESA JUSTITIEI IN LEGATURA CU STADIUL IN CARE SE AFLA DOSARUL CU ACCIDENTUL PRODUS DE FLORINEL COLDEA?!

21 oct.

Raluca Prună

Senatorul Valer Marian adresează o întrebare doamnei ministru al Justiției, Raluca Alexandra Prună, referitoare la Dosarul penal în care a fost cercetat generalul Florian Coldea, primul adjunct al directorului SRI, de Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în temeiul art. 112 alin.1 din Constituţia României şi art. 159 din Regulamentul Senatului.

Iată întrebarea:

„În seara zilei de 21.09.2008, după ce și-a sărbătorit aniversarea zilei de naștere, generalul Florian Coldea, primul adjunct al Serviciului Român de Informații a fost implicat într-un accident de circulație pe Bulevardul Ștefan cel Mare din București, în timp ce conducea un autoturism de serviciu aparținând SRI, în care era însoțit de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Laura Codruța Kovesi, accident soldat cu avarierea gravă a autovehiculului.

În urma acestui accident a fost înregistrat un dosar penal la Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care a fost mușamalizat ulterior, fiind emisă o soluție de neîncepere a urmăririi penale.
Solicit să-mi comunicați numărul dosarului penal având ca obiect accidentul de circulație comis de generalul Florian Coldea, faptele pentru care a fost cercetat în acest dosar, soluția emisă și motivarea în fapt și în drept a acesteia, data emiterii soluției, precum și numele și prenumele procurorului care a emis această soluție”.

Solicit răspuns scris și verbal

Senator
Valer Marian

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: