ORDIN PE UNITATE!,SLUGA OCULTEI MONDIALE „KLAUS WERNER JOHANNIS DE LA BRUXELLES ANUNTA CA VREA SA-L PUNA DIN NOU PREMIER PE JULIEN CIOLOS CU PLATFORMA SA PCR „DE DREAPTA”,DEVENITA SI PREZIDENTIALA!

21 oct.

Imagini pentru IOHANNIS,CIOLOS POZE

 

Președintele României Klaus Iohannis pregătește terenul pentru Dacian Cioloș, care rămâne în cărți pentru a ocupa fotoliul de premier și după alegerile parlamentare.

Iohannis a precizat, joi, că Cioloș este o „variantă bună”, dar așteaptă rezultatul de la alegeri și își dorește să discute cu partidele după votul din 11 decembrie.

„Un premier politic este un premier asumat clar de un partid sau de o coalitie de partide. Nu ma intereseaza deloc daca este membru de partid sau nu este membru cu partid. Asta e problema partidului si a relatiei intre partid si persoana respectiva.

Ma intereseaza asumarea politica. Daca o persoana este asumata politic de un partid sau de coalitie de partide atunci dupa parerea mea este un premier politic.

Sigur ca este o varianta buna (n.r. Cioloș). Daca un an de zile a fost bun si eu l-am desemnat, cum sa nu fie bun si in continuare. Dar repet, aceasta asumare va depinde de partide. Daca partidele isi asuma aceasta propunere. Daca acolo vin partidele si spun: Noi avem probabil o majoritate si il propunem pe Ciolos. Atunci consider ca este o propunere politica si voi tine cont foarte serios de aceasta propunere”, a explicat Iohannis

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: