PENALA ALINUTZA -KILLOWAT GORGHIU,SANTAJATA DE RAMURA PEDELISTA -VASILE BLAGA,A DECLARAT PRECUM TRAIAN BASESCU:”DEMISIONEZ IN CINCI MINUTE!,IAR IOHANNIS A DECLARAT CA „AFIRMATIA ACESTEIA ESTE CORECTA!”

21 oct.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a susținut, vineri, că va demisiona din funcție dacă partidul nu va reuşi să constituie în jurul său majoritatea parlamentară care îl va propune pe viitorul premier după alegeri.

”Eu, să ştiţi, îmi asum foarte clar o demisie dacă Partidul Naţional Liberal nu va fi cel care în jurul căruia se va face majoritatea parlamentară care să dea viitorul premier al României”, a declarat Gorghiu, într-o conferinţă de presă la Timișoara.

Întrebat vineri despre declarația Alinei Gorghiu, președintele Klaus Iohannis a răspuns: „Eu nu am această pretenție, dar afirmația este corectă”.

Nu este prima oară când Gorghiu pronunță cuvântul demisie, în contextul discuțiilor despre parlamentare. În vară, Alina Gorghiu, pe atunci copreședinte PNL, spunea că va demisiona în cazul în care partidul său va ajunge să facă, după alegerile parlamentare, Guvern cu PSD.

„Decizia PNL este aceea de a nu face niciun fel de guvern care să implice PSD-ul. Da, eu îmi dau demisia dacă Guvernul se face cu PSD-ul. Încerc să vă transmit alt mesaj, că nu se va face un guvern cu PSD”, a declarat aceasta într-o emisiunea a B1 TV în luna iulie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: