DANIEL TECU,PRESEDINTELE FONDATOR FADERE ATAC DUR LA ADRESA SLUGILOR KLAUS WERNER JOHANNIS SI GUVERNUL SAU DE TEHNOCRATI:”SA FOLOSESTI JANDARMERIA ,ESTE O RUSINE CE S-O INTAMPLAT IERI LA MITINGUL UNIONISTILOR,VENITI DIN BASARABIA SI DIN ROMANIA,LA ORDINUL GERMANIEI CARE ARE CONDUCTA DE GAZE DIRECTA DE LA FEDERATIA RUSIEI PRIN NORDUL BALTICII!”

23 oct.

Președintele fondator al Federației asociațiilor românești din Europa (FADERE), Daniel Țecu afirmă, ironic, după incidentele de la marșul unioniștilor, că se așteaptă ca şeful Jandarmeriei Române să fie decorat la Berlin,Tiraspol şi la Moscova.

Daniel Țecu îi cere premierului Dacian Cioloș, în numele asociației, să înceapă imediat un dialog cu conducătorii manifestațiilor pentru unirea Basarabiei cu România, iar conducerii Jandarmeriei să finalizeze cât mai repede ancheta internă pentru a știi cine sunt persoanele vinovate de apariția acestor conflictele.

„Este o rușine ce s-a întâmplat ieri! Am fost prezent acolo și am văzut acești copii veniți din Basarabia, după nopți nedormite, cum au fost bruscați și agresați de către echipele de jandarmi, pe motiv că ar fi dorit să se întoarcă la Universitate. Nu pot să înțeleg de ce Jandarmii au devenit dintr-o dată atât de violenți. În alte situații, spre exemplu în cazul „Colectiv”, nu erau doar permisivi, erau foarte „prietenoși și solidari” cu manifestanții. Sunt scârbit de mesajul pe care unii lideri conjunctural ai statului român îl transmit acestor tineri frumoși. Nu pot înțelege violența împotriva celor care doresc unirea, în timp ce același stat român îi mângâie pe creștet și îi sponsorizează pe cei care militează public pentru segregarea fată de România”, spune Țecu într-un comunicat.

2 răspunsuri sa “DANIEL TECU,PRESEDINTELE FONDATOR FADERE ATAC DUR LA ADRESA SLUGILOR KLAUS WERNER JOHANNIS SI GUVERNUL SAU DE TEHNOCRATI:”SA FOLOSESTI JANDARMERIA ,ESTE O RUSINE CE S-O INTAMPLAT IERI LA MITINGUL UNIONISTILOR,VENITI DIN BASARABIA SI DIN ROMANIA,LA ORDINUL GERMANIEI CARE ARE CONDUCTA DE GAZE DIRECTA DE LA FEDERATIA RUSIEI PRIN NORDUL BALTICII!””

  1. octavpelin 2 noiembrie 2016 la 9:57 am #

    SI EU SUNT UNIONIST,PARINTII SE TRAG DE PESTE PRUT!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tecu Daniel (PMP) - US24 TE TINE INFORMAT! - 1 noiembrie 2016

    […] 28. Pentru că îmi doresc unirea Republicii Moldova cu Romania, am fost mereu lângă mișcarea unionis… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: