LIDERUL PSD LIVIU DRAGNEA „O VORBA DIN TELEORMAN „SPUSA GAULEITERULUI NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS!

23 oct.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă seara, că a rămas ”șocat”, „blocat” și „pus pe gânduri” de declarația președintelui Klaus Iohannis cu privire la solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu către parlamentari în cazul cererilor DNA, îndemându-l pe șeful statului să se uite „la ce pățește Traian Băsescu acum”.

”Ceea ce m-a șocat pe mine, vă spun foarte sincer, a fost ieșirea nervoasă a președintelui Iohannis, dincolo de limbajul folosit la adresa președintelui Senatului, care nu l-a jignit pe președintele Iohannis. Dar, în acea declarație a spus un lucru care mi s-a părut foarte grav. Că știe el că vor veni niște dosare la Parlament. Păi, ori înseamnă că aprobă toate dosarele mari, ori înseamnă că este informat, ceea ce nu intră în atribuții, ori, și mai rău, el le face. Adică, cum poți să ieși cu o asemenea declarație?”, a spus Dragnea, într-un interviu la Antena 3.

În opinia lui Dragnea, declarația președintelui este ”foarte gravă”. ”Deci, noi ce să înțelegem? Toată lumea asta a înțeles. A, și ăsta face dosare cum făcea Băsescu. (…). Și actualul președinte face la fel? Asta să înțelegem?”, a susținut liderul PSD.

Dragnea a precizat că el nu este de acord cu solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu cu privire la cererile DNA, dar că poate să-i înțeleagă raționamentul, transmițându-i șefului statului „o vorbă din Teleorman”.

Dragnea: Nimeni nu împărățește pământul. Nimeni. E o vorbă de la noi din Teleorman

”Nu-s de acord cu asta și nici nu cred că instituțiile respective se vor implica în campanie. Sper. Repet, m-a pus pe gânduri foarte mult declarația președintelui Iohannis. Am înțeles că vrea să devină președinte — jucător, dar să nu … Eu zic să se uite la ce pățește Traian Băsescu acum. Și să înțeleagă ceva. Nimeni nu împărățește pământul. Nimeni. E o vorbă de la noi din Teleorman. (…). Deci, toți suntem trecători prin toate funcțiile’‘, a spus Dragnea.

În opinia lui Liviu Dragnea, tonul și cuvintele folosite de Klaus Iohannis arătau că acesta ”are știința faptului că se vor întâmpla aceste lucruri”, iar șeful statului trebuie să explice aceste lucruri.

Președintele Klaus Iohannis l-a numit marți „individ” care vrea să scape de justiție pe Călin Popescu Tăriceanu, adăugând că „este suficient să urmărim cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmărire penală și o să vedem din cine se compune gașca”.

„Cu acest individ ne-am lămurit. Are un discurs anti-justiție și vrea să scape de justiție. Spun individ pentru că îmi vine foarte greu să cred că un întreg partid e de acord cu un discurs anti-justiție”, a spus Klaus Iohannis.

„Eu cred că acest individ nu vrea numai pe el să se scape, ci vrea să scape și câțiva prieteni. Și este suficient să urmărim cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmărire penală și o să vedem din cine se compune gașca despre care se vorbește”, a mai precizat Iohannis, răspunzând unor întrebări.

Reacția lui Klaus Iohannis a venit după ce Călin Popescu Tăriceanu a lansat pe site-ul Senatului un apel către parlamentari, în care le solicita să refuze să se mai pronunțe în vreun fel până la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: