PRESA AMERICANA SI INTERVENTIA BRUTALA A JANDARMERIEI IMPOTRIVA MARSULUI UNIONISTILOR ESTE VINA „IDIOTILOR ROSII”,KLAUS WERNER JOHANNIS ,CETATEAN GERMAN,JULIEN CIOLOS CETATEAN FRANCEZ SI A GUVERNULUI SAU DE INCOMPETENTI SI AROGANTI SI LIPSITI DE PATRIOTISM FATA DE ROMANIA SI FATA DE ROMANI SLUGILE BERLINULUI SI A MOSCOVEI DAR SI ALE WASHINGTON DC!”

23 oct.

Imagini pentru IOHANNIS,CIOLOS POZE

Intervenţia în forţă a jandarmilor din timpul marşului pentru unire a ajuns până în presa americană. Mai multe publicații de peste ocean au relatat despre incidentele din timpul marșului. 

 

Astfel, FoxNews scrie că peste 2.000 de oameni s-au adunat ieri în Bucureşti pentru a cere unirea României cu Republica Moldova. Publicaţia americană menţionează că au avut loc ciocniri între jandarmerie şi participanţii la marş, în urma cărora mai mulţi unionişti au fost arestaţi.

Portalul notează că Republica Moldova a făcut parte din România până în 1940 când a fost anexată de Uniunea Sovietică, iar în 1991 şi-a declarat independenţa. Totuşi, potrivit acestora „cauza reunificării nu are prea mult sprijin în România şi în Republica Moldova.”

Washington Post descrie mai pe larg evenimentele care au avut loc ieri. Ei adaugă faptul că în urma ciocnirii cu forţele de ordine, liderul mişcării unioniste, George Simion, a solicitat partidelor politice care participă la alegerile parlamantare, să preia mesajul unionist ca „proiect naţional.”

Şi ABC News, scrie despre incidentele violente de la marşul unirii. Ei menţioneată că în urma ciocnirilor cinci unionişti au fost arestaţi dar şi că „mai mulţi protestatari au rămas în Piaţa Universităţii, chiar şi după încheierea marşului.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: